Am aflat de ce se inchide laptopul noaptea

By | September 6, 2019

Uite ca am aflat ca de fapt nu am eu probleme la laptop, cand il las cu capacul jos peste noapte, dar evident fara sa fac shut down. Pana ieri eram sigur ca e un bug de la Windows 10, acum am aflat ca tot sistemul de operare a lui Bill Gates este responsabilul. Deci ce se intampla de fapt? Pai lasi frumos capacul si te duci la televizor sa vezi “Romanii au talent” si promiti ca te intorci dupa. Evident ca vii la bucatarie apoi, pui stomacul in ordine si te duci sa te culci. Dimineata nu mai gasesti nimic pe PC/laptop si o iei de la zero ca nu ai salvat. Evident ca Google Chrome face el o restabilire, in rest pauza!

Am aflat de ce se inchide laptopul noaptea

Deci de ce se inchide laptopul noaptea? Pai au astia de la Microsoft o chestie zisa inteligenta artificiala car einvata cand nu lucrezi, face UpDate la sistemul de oparare, si ca sa nu te bata la cap, face restart da nu are cum ca ai capacul jos. Aha, deci inchide el asa tot, fara sa te intrebe daca salvezi sau nu, sa-si faca el testele pe cobaiul platitor de licenta Windows.

Asadar nu trebuia sa dau eu vina pe al meu laptop Asus, era din cauza ca Windows face ce vrea el nu ce vreau el. Pai asa e moda acum, nu te mai intreaba nimeni ce vrei tu de fapt, ca tu ai doar obligatia sa platesti, face el ce vrea cu produsul tau! Pe bune? Mai e o chestie, poti dezactiva Windows UpDate si gata! Sau treci pe Linux – cred ca asta va fi pasul urmator, licente free maica, sau ma rog – ceva care sa fie mai ok decat acest Windows care nu mai e ce era odata – a devenit scump si nu chiar asa de bun pe cat se lauda sau ar dori el sa fie!