Aplicatii GPS offline gratis pentru Android

By | September 2, 2019

Cu totii avem o problema cand mergem cu masina si nu avem GPS, cum sa rezolvam problema fara internet pe telefonul mobil? Evident cu o aplicatie GPS gratuita, care sa permita treaba asta [ in plus sa ofere actualizari ale hartilor ]. Asadar daca vrem sa instalam o aplicatie GPS care sa mearga si Offline, trebuie sa aflam care este cea mai buna. Judecand dupa numarul de instalari si review-uri o sa facem mai jo so lista cu acestea, in speranta ca vom primi si de la voi un feedback. Le gasim pe toate in magazinul Google Play, dar pe care sa o alegem din sutele de variante propuse?

Aplicatii GPS offline gratis pentru Android

Chiar si atunci cand ai un GPS montat pe masina ajungi sa ai nevoie de o aplicatie care sa-ti arate drumul si sa finctioneze offline, adica fara internet. Daca ai internet pe mobil, recomand fara nicio sfiala Google Maps, macar si pentru ca e gratuita si actualizata. Dar ce te faci cand nu ai internet – fie ca nu e accesibil, fie ca l-ai consumat pe tot. Atunci iti recomand Sygic, avand cel mai bun punctaj in magazinul Goole Play si cele mai multe descarcari.

Marele avantaj al aplicatiei Sygic este faptul ca distribuie legal hartile offline si le actualizaeaza periodic, destul de des. Asadar este varianta numarul 1 in topul nostru de aplicatii GPS Offline gratuite. Un plus? Sunt receptivi la mesajele utilizatorilor, la acel feedback fara de care o aplicatie nu se poate imbunatati in mod real in timp.

Alte aplicatii GPS care merg pe telefoanele cu Android si se pot descarca gratuit: OsmAnd, MAPS.ME si nu in ultimul rand HERE WeGo, care functioneaza si cu conexiune la internet si fara. Daca vrei sa o folosesti inclusiv pentru a afla informatii depsre autobuze, taxiuri sau trenuri, cu atat mai bine, ai aceste facilitati incluse in aplicatie. In speranta ca sunt suficiente aplicatii pe care sa le descarci gratuit din Google Play, va invitam sa ne scrieti ce aplicatie folositi voi, ce plusuri si minusuri au, etc. Drum bun! 

Aplicații GPS offline

Aplicații GPS offline gratis pentru Android