Avantaje si dezavantaje TV Box

By | September 4, 2019

Recent am achizitionat un TV Box TX6, la barter de la un client de-al nostru. Mai corect spus am zis ca o sa fac un Review la dispozitiv si o sa-l recomand ca furnizor de servicii IP TV pentru diaspora romaneasca din Italia. Sa zicem ca nu mai vrei sa umbli cu antena de la DiGi TV in Italia, ce faci ca sa ai totusi acces la posturile tv romanesti? Pai iti iei un TV Box din asta si il cuplezi la televizor prin cablu HDMI si la internet prin WiFi. Gata, ai deja un smartTV fara sa dai o gramada de bani pe el.

Avantaje si dezavantaje TV Box

Daca vrei mai multe programe ca la un abonament DiGi TV si esti in Italia, atunci cu siguranta fie iti cumperi un televizor intelgent, un smart – fie un TV Box si cu internet la discretie, ai toate programele romanesti pe care le vrei. Exista oare avantaje sau dezavantaje in functie de alegerea facuta? Hai sa vedem ce am remarcat eu: pai am inteles ca de fapt George saracu de aia nu avea cine stie ce calculator, ca el de fapt mergea pe un TV Box care DA, are si ceva facilitati: poti sa te uiti pe YouTube, poti folosi Google pentru a cauta ceva, dar la cum merge, sincer mai bine te lasi pagubas.

OK, ca sa vizionezi filme sau programe TV e ok si un TV Box cu android sau Windows, dar atat! Nu visa la calculator, chiar daca poti sa-i atasezi un mouse si o tastatura. La mine abia face fata laptopul cu 8 GB de memorie RAM si cu SSD si el vrea o cutie mica sa fie super computer? Asadar ai prins ideea, tableta e tableta, telefonul este pentru a suna si laptopul pentru a lucra. Chiar azi o sa ma uit daca pot sa pun WhatsApp-ul pe TX6,

TV Box Vs Smart TV

Avantaje si dezavantaje TV Box