Da, se pare ca site-ul ITzone a avut o scadere mica in ultima luna, evident din cauza nisei si a sarbatorilor de iarna. Zic eu ca am stat binisor cu cele peste 300 de mii de afisari, iar o scadere a CTR-ului cred ca se datoreaza in special cautarilor mai multe ce erau pozitionate sub TOP 5 afisari pe prima pagina. Asta este, pana la urma nu e un capat de tara, nu-i asa? Mai grav mi se pare ca a trebuit sa instaez un plugin pentru editorul clasic de WordPress, in ideea ca nu prea imi place sa tot instalez ceva pe site, mai ales daca nu este plugin proprietar. Asta pentru ca pot apare vulnerabilitati.

Ce rezultate are site-ul meu in WMT

Nu stiu de ce, dar am impresia ca in curand va trebui sa ma ocup serios de site, daca vreau sa ajung la 500.000 de afisari lunare, urmatorul meu target pentru ITzone. Oricum zic eu ca suntem in parametri, avem conform MOZ autoritate buna – PA 21 si DA 17, iar Majestic ne da TF 12 si CF 15, evident ca suntem sub ClubSeo.info dar este ok zic eu. Revenind la veniturile site-ului din AdSense, ma declar multumit – suntem in decembrie sub luna noiembrie, cam cu 150 de euro – pare mult ca suma si putin ca procent. Asta este, mai avem de munca, numarul mic de articole fata de ce ar trebui isi spune cuvantul.

Ma bucur ca Google ma anunta pe email cum stau treburile, iar eu pot sa actionez in consecinta. Am sa fac niste probe pe site-uri mai mici, iar daca voi observa o crestere de venituri prin metodele sugerate de ei, ma voi conforma. La mine sincer sa fiu merg bine reclamele text adaptive, cu mult peste bannerele dreptunchiulare sau patrate. Evident ca nu fac abuz de ele, un singur bloc zic eu ca ajunge, in ideea ca nu e normal sa umpli articolul cu ele.

Venituri AdSense

http://itzone.info/wp-content/uploads/2019/01/Rezultate-Google-AdSense-600x345.jpghttp://itzone.info/wp-content/uploads/2019/01/Rezultate-Google-AdSense-150x150.jpgZonaiTITAdSense,Google
Da, se pare ca site-ul ITzone a avut o scadere mica in ultima luna, evident din cauza nisei si a sarbatorilor de iarna. Zic eu ca am stat binisor cu cele peste 300 de mii de afisari, iar o scadere a CTR-ului cred ca se datoreaza in special cautarilor...