Cum este noul Samsung Galaxy S9 vs S8

By | April 7, 2018

S-au apucat toti sa scrie despre noul Samsung Galaxy S9, eu am asteptat sa soseasca si abia apoi sa scriu despre el, primele impresii si cum mi se pare in comoaratie cu vechiul deja S8. Nu ma apucam sa iau un telefon nou daca nu aveam deja experienta cu produsle din gama high end de la Samsung, pentru ca de exemplu J1 editia 2016 nu mi s-a parut o afacere, desi la pret a fst dstul de piparat, cu putin sub 200 de euro [ cred ca 200 de dolari ].

Cum este noul Samsung Galaxy S9 versus Galaxy S8

Daca ma intrebati pe mine ce deosebire este intre Samsung Galaxu S9 fata de S8, ma uit ta smartphonul sotiei si zic: pretul, in rest cred ca avem aproape acelasi telefon! Da, nu sunt identice, de exemplu senzorul de ampenta e sub camera, ceea ce sincer ma deranjeaza. In schimb hai sa nu fiu rautacios, parca la poze sta ceva mai bine, mai ales daca nu este lumina suficenta – am facut cateva la motorul masinii, pe inserat.

Unde au intervenit schimbarile majore? La sistemul de operare, S9 vine echipat cu Oreo in timp ce majoritatea avem pe S8 Nougat. Evident ca se poate face update, deci nu poti sa zici ca esti in pierdere, din august anul trecut si pana acum cine a fost pe faza are deja Android 8.0 pe Sansung Galaxy S8. Se vede cu ochiul liber ca S9 este mai greu si un pic mai scurt dar mai lat, ceea ce mie sincer nu-mi place, as prefera dimensiunile de la S6 si S7, dar cine ma intreaba pe mine? Ecranele sunt insa identice, de 5,8 inch. Cama sat e cu cele doua telefoane, prefer sa mai astept o generatie ca sa zic Wauu!

Samsung Galaxy S9

Cum este noul Samsung Galaxy S9 versus Galaxy S8