La intrebarea cum pot sa-mi vand domeniul rapid si la pret destul de bun, raspunsul firesc ar fi sa-l listezi la noi pe site, caci in curand vom avea o rubrica speciala cu site-uri si domenii de vanzare, fara link catre site – doar specificata adresa, pretul si modalitatile de plata. Cam asta ar fi tot, speram noi sa reusim cu ajotorul vostru sa popularizam acest serviciu 100% gratuit! Adica nu-ti cerem niciun ban ca sa-ti listam domeniul – pana la urma ce mare serviciu facem?

Cum pot sa-mi vand domeniul rapid si la pret foarte bun?

Cum stabilesc pretul unui site? Eu zic cam asa: in primul rand vezi cat produce, desi cred eu ca nu asta spune tot. Un site te poate ajuta in SEO de exemplu, deci incearca sa stabilesti un pret tinand cont de cat mai multi factori. Cat ai muncit la el, cate articole are si ce vechime. Nu sta totul invenituri AdSense de exemplu – multi ar vrea sa cumpere site-ul la pret de nimic, stii de ce? Pentru ca de fapt nu se pricep si vor sa faca un chilipir, sa-ti dea tie cat mai putin si el sa faca bani pe munca ta. NU te grabi, cu cat trece timpul site-ul tau va valora mai mult – asta daca te ocupi de el si produce venitiuri care acopera cheltuielile.

Cum aleg numele site-ului? Aici e mai dificil, de obicei incearca sa alegi un nume care spune ceva, este usor de retinut si ai grija sa faci in asa fel incat sa fie usor de gasit scriind doar numele site-ului, nu si TLD-ul. Adica in cazul nostru ar trebui sa ne gaseasca lumea scriind doar iTzone, desi ma indoiesc ca vom reusi noi asa ceva rapid.

Domenii web

Cum pot sa-mi vand domeniul rapid si la pret foarte bun?

http://itzone.info/wp-content/uploads/2015/09/Domenii-web.jpghttp://itzone.info/wp-content/uploads/2015/09/Domenii-web-150x150.jpgiTZoneInformatiiDomenii,IT,Vanzare
La intrebarea cum pot sa-mi vand domeniul rapid si la pret destul de bun, raspunsul firesc ar fi sa-l listezi la noi pe site, caci in curand vom avea o rubrica speciala cu site-uri si domenii de vanzare, fara link catre site - doar specificata adresa, pretul si modalitatile de...