IP TV pentru romanii din diaspora

By | September 14, 2019

Din ce in ce mai multi romani din diaspora renunta la antenele de satelit si opteaza pentru IP TV ca sa vada programele romanesti in strainatate, chiar daca asta inseamna sa depinzi de viteza conexiunii la internet. Pretul unui abonament la serviciul IP TV este cuprins intre 10 si 15 euro pe luna. Variantele de conectare sunt multe, incepand cu un smart TV si pana la achizitonarea unui TV BOX. O fi poate cea mai buna varianta sa vezi programele romanesti, pentru ca nu-i asa, e mai usor sa citesti subtitrari in romana decat sa te uiti direct in limba tarii cutare.

IP TV pentru romanii din strainatate

Nu stiu daca te ajuta cu ceva sa vezi zeci de posturi TV romanesti – poate ca ti-e dor de MAruta, de Master Chef, sau ma rog, vrei sa te uiti la Vocea Romaniei si nu ai alta posibilitate decat sa apelezi la IP TV [ habar nu am de ce DiGi TV nu vinde antenele si abonamentele si in strainatate ]. Asadar decat sa te chinui sa pui o antena parabolica de la DiGi TV sau alt operator de televiziune prin satelit, optezi pentru varianta mai lejera, IP TV cu smart TV sau TV Box. Oricum nu stiu daca v-ati prins dar pe acelasi sistem merg si astia de la televiziunea prin cablu – doar ca merg cu cartela [ sau NU ].

Eu am abonament la cablu si internet de la Orange si am primit cadou de la unul din sponsorii ITzone un TV BOX pe care l-am conectat prin WiFi la un televizor full HD. Ma declar multumit, merg tot cu doua telecomenzi, cu una pornesc televizorul si cu una schimb posturile la IP TV. Cum ma conectez si eu? Simplu, suni la +4 915733599712 [ merge si pe WhatsApp ] si vorbesti romaneste cu baietii, te rezolva cat ai clipi. Sau ma rog, intri pe abonamentiptv.com si vezi acolo cum faci sa te abonezi si tu la IP TV pentru romanii din strainatate. Eu pe astia i-am gasit ca fiind seriosi, desi e plin FaceBook-ul de oferte fel de fel.

IP TV

IP TV pentru romanii din diaspora [ Germania, Italia, Spania, UK, etc. ]

UpDate: Singurul care merge fara probleme este ASipTV!

Contact: Mister Zed! Telefon sau WhatsApp: +491 5733599712