Te-ai gandit ce ai face daca ai afla ca exista un televizor care se poate rula si pune dupa dulap? ei bine coreenii de la LG au lansat primul televizor cu adevarat flexibil. daca primii pasi au fost facuti de colegii lor de la Samsung si erau ecranele curbate de la smartphone, iata ca acum avem un televizor revolutionar care se poate face sul. Inca nu este disponibil pentru a fi cumparat, fiind in stadiul de prototip. Probabil ca se gandesc inca daca va fi sau nu cautat, pentru ca de obicei punem televizorul pe perete, a trecut de mult vremea televizorului pe masa.

Primul televizor flexibil lansat de coreenii de la LG

Daca visezi la televizorul 4K OLED cu diagonală de 65 de inch, el este deja fabricat si poate in curand va fi vazut in magazine. el poate fi rulat si pus la pastrare, atunci cand nu te uiti la el. Sincer mie nu-mi prea surade, pentru ca eu ma uit de obicei seara inainte de culcare, iar cel mai adesea folosesc timer-ul pentru a adormi in liniste, nu ma gandesc sa ma dau jos din pat si sa- fac televizorul sul, apoi sa-l pun sub pat!

Ma gandesc ca acest televizor poate nu va face mare valva, dar daca ma gandesc si la ecranele din scoli, gradinite, poate ca se vor gasi alte utilizari ale acestei inventii, nu neaparat pentru a economisi spatiu. Chiar daca nu-l rulezi, poate sta pe perete si cred eu ca va ocupa mai putin spatiu ca actualele smart TV-uri. Nu mai zic la transport, il faci sul si gata, nu te mai gandesti la spatiul ocupat in masina. Sa vedem ce ne va rezerva viitorul, momentan sa-l privim ca pe o curiozitate!

Televizor flexibil

Primul televizor flexibil lansat de coreenii de la LG

http://itzone.info/wp-content/uploads/2018/01/Televizor-flexibil-600x342.jpghttp://itzone.info/wp-content/uploads/2018/01/Televizor-flexibil-150x150.jpgiTZoneInformatiiIT,LG,Reviews
Te-ai gandit ce ai face daca ai afla ca exista un televizor care se poate rula si pune dupa dulap? ei bine coreenii de la LG au lansat primul televizor cu adevarat flexibil. daca primii pasi au fost facuti de colegii lor de la Samsung si erau ecranele curbate...