Proiecte Fashion si HandMade in derulare

By | September 4, 2015

Cred ca proiectele pe nisa fashion au fost printre primele derulate de echipa noastra, acum pot zice ca avem patru site-uri ce acopera cam tot ce se poate in acest domeniu, incepand cu site-ul 4Fashion.Info si pana la incercarea celor de la 4uLady.Info – la care mai adaugam un site de prezentare a produselor Luca’s Chisinau si inca unul gazduit de e-4Art.Info. Merg bine, au vechime si lumea a devenit interesata de moda si produse handmade. Daca adaugam ca avem si cateva pagini de FaceBook pe care ne promovam cu un total de 15.000 de fani, cred ca suntem pe drumul cel bun.

Proiecte Fashion si HandMade in derulare

Sunt sigur ca un proiect bun pe fashion poate aduce castiguri importante celui ce reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului, asa ca poate e timpul sa te gandesti si tu la o astfel de afacere online. Cat se poate castiga din fashion si handmade? Fara sa zic ca am muncit extraordinar de mult am ajuns sa vindem in toata lumea – am ajuns in Suedia si Insulele Azore – cam de 20.000 de euro anual, nu e mult, insa cu o rata a profitului de 30% zic eu ca nu e chiar rau. Daca nu ar fi cheltuieli foarte mari cu transferurile bancare, transportul si alte asfel de “mici” chitibusuri, ai putea ajunge la un venit net de 50% din incasari.

Recent am incercat sa intram si pe distributia de produse Avon in Romania, speram sa mearga cat de cat, pana azi – in doua saptamani am reusit sa adunam in cont 36 de lei! O nimica toata, insa speranta moare ultima! Ai idei legate de moda? Spune-ne si noua sa le punem in aplicare, stii ce se vinde cel mai bine? Incepe cu un mic magazin online de prezentare bazat pe afiliere! Vrei sa scrii despre moda, fashion sau handmade? Noi iti oferim spatiu suficent ca sa te manifesti, tot ce trebuie este sa ne scrii la rubrica de Contact!

fashion - handmade

Proiecte Fashion si HandMade in derulare