Promovarea in grupuri pe FaceBook

By | October 29, 2018

Sincer sa fiu nu pot sa zic ca am gasit solutia perfecta pentru promiovarea in grupurile de FaceBook, in clipa de fata avand de fapt doar un singur site pe care-l promovez in mod constant. De ce? Pentru ca merge oricum si in mod organic, adica lumea cauta site-urile si gaseste exact ceea ce cauta, pe cand atunci cand promovezi tu pe FaceBook, le dai oamenilor ce crezi tui ca au nevoie. de multe ori nu prea au, iar asta dauneaza grupului si afacerii tale!

Promovarea in grupuri pe FaceBook – sfaturi utile

Asa cum se vede din graficul de mai jos, la mine in grup cele mai active zile au fost miercuri si joi – dar vorbim de perioada curenta, datele pot diferi in functie de luna, sarbatori, etc. La fel de bine se vede ca seara e momentul oportun pentru a face “valuri” pe FaceBook, adica mai toti membrii sunt online. Graficul pe oare este valabil pentru luni, el este total diferit in fiecare zi, de exemplu sambata e plina ziua de oameni dornici sa interactioneze, duminca mai putin iar luni, vedeti si voi.

La cate persoane ajunge postarea mea pe FaceBook? La mine in grup, cam la 6 mii, nu vad postari mai vizionate, iar cand e ceva ok, undeva la cateva sute de like-uri. Pe grup nu stiu daca ai cum sa te promovezi cu FaceBook Ads, in schimb iti dau o idee daca esti Admin – modereaza cu pagina care administreaza grupul! Ai sa vezi ca te ajuta, avand dublu beneficii! Revin cu alte sfaturi si idei in curand, daca exista interes pentru asa ceva!

grupuri pe FaceBook

Promovarea in grupuri pe FaceBook – sfaturi utile