Reduceri la inceput de iarna

By | September 16, 2013

Magazinul online Fashion v-a obisnuit deja cu tot felul de reduceri pentru cumparaturile online, iata ca ne-am gandit sa oferim pentru toti cumparatorii ce citesc acest site de fashion un cadou in valoare de 10% din valoare cumpraturilor facute in luna aceasta.

Oferta din aceasta luna pentru colectia de toamna-iarna vine cu ceva nou, poti cumpara doua produse la pret de unu. Se poate mai bine atunci cand cumperi incaltaminte sau imbracaminte pentru sezonul racoros?

Ai cautat reduceri pentru sezonul rece si ai gasit, dar ceea ce nu stiai era tocmai faptul ca noi iti mai oferim o reducere suplimentara de 10% din valoarea cumparaturilor facute la recomandarea noastra, tot ce trebuie sa faci este sa fii fanul paginii noastre de facebook, sa postezi ce ai cumparat si sa lasi o modalitate de contact (de preferat email-ul), iar noi iti vom face o bucurie, tocmai pentru ca vrem sa avem doar cumparatori fericiti!

Site-ul Fashion vrea sa devina prietenul tau in mediul online, sa-ti ofere mereu cele mai bune sfaturi si oportunitati de a cumpara online, la preturi imbatabile!

Spune ce produs ai dori sa cumperi la pret redus si noi o sa-l gasim pentru tine, iti vom da magazinul care poate sa ofere cel mai mic pret de pe piata si vei primi din partea noastra un cadou! Indiferent de valoarea pe care o au produsele cumparate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *