Ieri am fost la nunta unei prietene, asta mi-a adus aminte de nunta mea si de peripetiile prin care am trecut atunci cand a trebuit sa imi gasesc o rochie de mireasa pe gustul meu. Indiferent de gusturi, rochia de mireasa este ceva unic, ceva ce te face sa devii printesa atat in ochii tai, ai iubitului dar si in ochii invitatilor de la nunta.

Rochii de mireasa

Recunoasc, eu am ales in cele din urma o rochie Chantal, dar asta doar pentru ca ce am gasit la ei a fost pe gustul meu. Cand iti alegi rochia de mireasa, trebuie sa tii cont de multe aspecte, de anotimp, de constitutia ta dar si de ce va imbraca mirele pentru nunta.

Si daca am ajuns la mire, raspund si la intrebarea ” Ce este un smoching?”, este o haina speciala, de obicei de culoare neagra, deschisa in fata si obligatoriu cu revere de matase. Iar acum, revenim la rochia de mireasa, care clar poate avea mai toate culorile curcubeului, poate fi scurta, lunga sau medie. Important este sa va scoata in evidenta frumusetea naturala, nu va recomand sa luati rochii de mireasa scumpe, care sa nu sublinize ori talia, ori pieptul si care sa atraga privirile mai mult decat mireasa.

Cand iti alegi rochia de mireasa, nu uita ca trebuie sa fie ceva unic, nu incerca sa te uiti ce au purtat alte mirese, incarca sa iti arati personalitatea inclusiv in alegerea rochiei de mireasa.

Recomand culoarea alba, deoarece nunta este ceva simbolic, nu este o zi oarecare, iar albul simbolizeaza curatenia sufletului. Din punctul meu de vedere, rochiile de mireasa colorate se adreseaza celor ce nu mai sunt la prima casatorie, dar vor sa fie iar mirese. Si o merita, caci nunta este serbarea care pune temelia viitoarei casnicii.

Marian ZagardeanFashionModaRochii
Ieri am fost la nunta unei prietene, asta mi-a adus aminte de nunta mea si de peripetiile prin care am trecut atunci cand a trebuit sa imi gasesc o rochie de mireasa pe gustul meu. Indiferent de gusturi, rochia de mireasa este ceva unic, ceva ce te face sa...