Am promis colegilor mei de pe forum ca o sa le ofer posibilitatea de ase promova la noi pe site in mod GRATUIT, asa ca o sa incep cu mine, care ofer servicii de content writer, la preturi acceptabile sau mai bine zis rezonabile. Ati observat ca la preturi nu am spus mici, adica nu va asteptati la ceva sub 1 euro pentru 100 de cuvinte, poate se vor gasi colegi care scriu mai ieftin, nu ma tem de concurenta, pentru ca in acest moment am prea multe proiecte ca sa-mi doresc altceva decat calitate la pret pe masura!

Servicii content writer profesionist si copywriting

Exista doua sau poate mai multe categorii de content writeri, unii care scriu ieftin si mult, insa de cele mai multe ori fara nicio valoare pentru citititori, altii scriu bine, au inteles ca articolul trebuie sa indeplineasca anuite cerinte, pentrua fi util atat cititorilor cat si proprietarului de site care publica acele articole. Eu am inceput sa ofer servicii de content writer sau copywriting acum cinci ani, inca o mai fac pe proiecte de anvergura, nu scriu la foc automat, am nevoie de timp pentru a gasi momentul de inspiratie potrivit, oferind astfel maximul de performanta pentru client. Nu mai cred in cei ce scriu la foc continuu, astia ori sunt genii si se vand pe bani putini, ori nu-i inteleg eu!

Deci, daca oferi si tu servicii de content writer te astept cu pagina ta de prezentare a serviciilor, ceva atragator ca mod de exprimare, convingator si asa ai scapat de portofoliu! Serviciul de publicitate este GRATUIT pentru membrii formului ( nu spui care, se stiu ei), iar pentru cei ce vor sa fie listati cu adresa, link nofollow catre site propriu pe site-ul care este pe prima pozitie la “scriu articole contra cost” – avem doua variante: un abonament de 2 euro pe luna – minim un an – sau livrarea a 4 articole lunar GRATUIT pentru unul sau mai multe site-uri din portofoliul iTzone ( 4 articole in total nu cate 4 pentru un site!).

Content-writer-iTzone

Servicii content writer profesionist si copywriting

http://itzone.info/wp-content/uploads/2015/09/Content-writer-iTzone.jpghttp://itzone.info/wp-content/uploads/2015/09/Content-writer-iTzone-150x150.jpgiTZoneServiciiArticole,Content writer,Copywriting
Am promis colegilor mei de pe forum ca o sa le ofer posibilitatea de ase promova la noi pe site in mod GRATUIT, asa ca o sa incep cu mine, care ofer servicii de content writer, la preturi acceptabile sau mai bine zis rezonabile. Ati observat ca la preturi...