Salut, numele meu este Oana si asi dor sa va dau cateva sfaturi cu privire la tendintele in moda pentru primavara – vara anului 2013. De ce sa acceptati sfatul meu? Pentru ca nu am nici un interes asa va dau sfaturi care sa nu va fie de folos. Sunt studennta la Arte plastice si am cautat un site unde sa imi pot face teza de licenta.

In consecinta, intersul meu este sa o  nimeresc cat mai bine, este in joc teza mea de licenta si reputatia profesionala.

Se stie ca tendintele in moda sunt ceva subiectiv, depinde in mare masura de ce spun creatorii de moda, iar eu am ales pentru exemplificare magazinul Quick 24 deoarece mi s-a parut ca ofera 90% din gama de produse ce tin cont atat de moda dar si de buzunarul cumparatorului.

Ce mi-a placut la ei a fost faptul ca desi se axeaza in special pe produse pentru doamne, nu lipsesc nici cele pentru domni, deci gama este acoperita complet. Am apreciat in mod deosebit ce am vazut in colectia OTTO, spre exemplu, bluza lunga, BOYSEN’S, in culori pastelate, exact ceea ce se potriveste cu tendinta din acest an pentru colectiile de primavara – vara.

Nu pot sa inchei prima mea prezentare fara sa ating si subiectul bebelusilor, unde am remarcat cu deosebita placere modelul tricoului Hello Kitty, de culoare roz si cu un imprimeu potrivit pentru cei mici.

 

In Puff

http://itzone.info/wp-content/uploads/2013/09/Colectia-de-toamna.jpghttp://itzone.info/wp-content/uploads/2013/09/Colectia-de-toamna-150x150.jpgMarian ZagardeanModaStafturi
Salut, numele meu este Oana si asi dor sa va dau cateva sfaturi cu privire la tendintele in moda pentru primavara - vara anului 2013. De ce sa acceptati sfatul meu? Pentru ca nu am nici un interes asa va dau sfaturi care sa nu va fie de folos....