Sunt OK licentele de Windows la pret redus pe care le gasesti atat de des pe internet? Eu zic ca NU, desi evident nu inseamna ca in toate cazurile aceste licente de Windows nu sunt reale, ci in cele mai multe cazuri sunt oferite de Microsoft pentru scopuri speciale – gen educational, la anumite tipuri de gen caritabil, tari slab dezvoltate, etc. In niciun caz nu sunt oferite pentru a fi vandute cu 10 euro! O mare parte insa sunt soft piratat, deci nu doar ilegal dar si riscant de folosit.

Sunt OK licentele de Windows la pret redus?

Ma gandeam sa ofer eu o licenta de Windows gratuita – adica nu chiar gratuita, corect era sa zic ca ofer banii pentru o licenta unui cititor al ITzone, asta ca sa incurajez folosirea de soft nepiratat. Adica legal 100%. Cum o sa procedez? Simplu, eu iau banii de la un client al nostru, organizez concursul si trag la sorti castigatorul. Ii trimit prin posta – sau la posta – banii si el imi trimite poza cu licenta de Windows cumparata. Parca asa ar fi cel mai bine, Win – win cum se zice. Castiga toata lumea, eu tin un sponsor aproape, voi primiti [ de fapt nu voi ci castigatorul! ] o licenta valida de Windows si iaca asa am trecut cu bine si de luna martie.

Concursul se va tine incepand de azi si pana la 30 aprilie, iar ca sa nu fie prea simplu am sa-l fac mai complicat. Pasul 1: va trebui sa dati like la pagina Romanii, si sa urmariti minim 3 clipuri distribuite pe pagina [ proprietatea paginii respective ], iar minim unul sa-l distribuiti si voi pe profilul personal! La final lasati un comentariu pe pagina respectiva si asta e tot! Comentariul trebuie sa contina cuvantul concurs! Pe 1 mai vom declara castigatorul. Uite ca am facut-o si pe asta! A, sa nu uit: lasi un comentariu mai jos [ nu va fi publicat ] cu numele tau de pe FaceBook si cu mentiunea concurs.

Licențe de Windows la preț redus

Sunt OK licențele de Windows la preț redus?

http://itzone.info/wp-content/uploads/2019/03/licente-microsoft-windows-600x349.jpghttp://itzone.info/wp-content/uploads/2019/03/licente-microsoft-windows-150x150.jpgZonaiTITLicente,Windows 10
Sunt OK licentele de Windows la pret redus pe care le gasesti atat de des pe internet? Eu zic ca NU, desi evident nu inseamna ca in toate cazurile aceste licente de Windows nu sunt reale, ci in cele mai multe cazuri sunt oferite de Microsoft pentru scopuri speciale...