Telefonul cu ecran flexibil – Samsung Infinity Display

By | November 23, 2018

Iar visam si iar vorbim despre ce vrea Samsung sa ne dea – un telefon cu ecran flexibil pe care sa-l pliezi. Ideea este ca asa cum deja v-ati prins, telefoanele sunt gandite sa mearga cam trei ani, iar daca esti unul care tot se joaca cu telefonul zilnic, nu prea tine ecranul la macar 100.000 de plieri. Samsung zice ca el are deja ecranul doar ca inca nu e gata sa fie lansat. Asa sa fie? Eu unul nu prea ma vad cu un telefon tableta in buzunar, desi daca ar exista posibilitatea sa ai si telefon si tableta si laptop intr-un singur dispozitiv, nu ar fi tocmai rau.

Telefonul cu ecran flexibil – Samsung Infinity Display

Un telefon transformat in laptop nu e chiar greu, daca ai un ecran, o tastatura si un mouse care se cupleaza sa zicem noi prin Bluetooth – dar sa despaturesti telefonul si sa-l faci tableta este altceva! Cam asta ne promite Samsung ca ne va oferi in curand. Pana una alta ma bucur ca inca imi mai merge batranul Galaxy S6, desi sincer imii doresc deja un telefon care sa tina sa zicem asa – 10 ani?! Oare este posibil? Ce mai tine zi 10 ani sau mai mult? Nici masinile nu mai sunt la moda atata timp, cde s amai zic de partea asta IT?

Se pare ca Smasung a depasit toti competitorii, inclusv Apple – ceea ce parea greu acum cativa ani. Ce se vinde cel mai bine? Telefonul Samsung, laptopul sau televizorul? Deja coreenii fac de toate, unele mai bune, altele mai putin?

Samsung Infinity

Telefonul cu ecran flexibil – Samsung Infinity Display