Topul primelor magazine de fashion care vand incaltaminte in Romania este detinut de urmatoarele firme, fara a fi vorba de o afisare in ordinea vanzarilor sau al preturilor.

Papuci Zega

TinaR este binecunoscut in lumea fashion din Romania, avem si noi o mica gama de produse propuse pentru voi pe acest site, ins ava recomandam sa urmariti si alte categorii de produse fashion disponibile in magazinul online TinaR.
Alt magazin renumit este FashionUp, un magazin in care reducerile periodice fac ca vanzarile sa fie din ce in ce mai mari.

In magazinele Zega casiti incaltaminte de calitate, nu trebuie decat sa incercati facnd click pe poza din dreapta.

Site-ul dEpurtat.ro va ofera deasemenea o gama larga de produse de calitate, la preturi accesibile, va lasam sa rasfoiti paginile magazinului online pentru a vedea cu ochii vostri ce produse sunt disponibile.

Continuam lista magazinelor de fashion, sectiunea incaltaminte cu doua magazine mai mult decat interesante, 3Suisses si MyCloset, care speram sa va aduca o raza de soare prin calitate si pret pentru produse de mare cautare.

Incheiem lista cu Boutique Mall, Starshiners, la Redoute si Ecco Shoes, pe care le vom prezenta in alta sectiune, mai pe larg.

In speranta ca prezentarea primelor cinci magazine din totalul de 10 va fi de folos celor ce vor sa cumpere online produse de calitate, recunoscute pe piata romaneasca si recomandate de majoritatea specialistilor in fashion, ramanem datori cu descrierea si link-urile catre cele cinci magazine fashion neprezentate pe larg in articolul nostru din luna mai.

Marian ZagardeanFashionTop 10 magazine
Topul primelor magazine de fashion care vand incaltaminte in Romania este detinut de urmatoarele firme, fara a fi vorba de o afisare in ordinea vanzarilor sau al preturilor. TinaR este binecunoscut in lumea fashion din Romania, avem si noi o mica gama de produse propuse pentru voi pe acest site,...