Viteze 5 G pe WiFi mai mari decat prin cablu

By | August 5, 2018

Cei care au calculatoare mai vechi sau laptop-uri ce nu permit peste 100 Mbps  nici prin cablu, singura varianta pentru internet WiFi, doar ca pentru asta ar trebui si un adaptor ce perimte viteze de pana la 300 Mbps. Evident ca nu sper sa vad peste 1 Gbps de la providerii nostri prea curand, dar oricum nu mai vreau sa vad sub 100 la speed test. Oricum ar fi, se pare ca vom avea mereu nevoie de procesoare mai puternice, de mai multi GB de RAM, iar pentru stocare in formate video de HDD-uri de peste 500 GB.

Viteze 5 G pe WiFi mai mari decat prin cablu

Am ajuns sa am telefoane cu internet mai rapid decat PC-ul sau laptopul, iar asta chiar si cu un batran Samsung Galaxy S6 – la care fie vorba intre noi, inca mai astept UpDate-ul la Android 8.0. Faptul ca ma pot conecta la reteaua 5G la telefon sau laptop pe WiFi e un plus la care nu te gandeai acum ceva timp. Macar cand imi incatrc un site nu mai dureaza 15 – 20 de minute, in mai putin de 2 -3 minute este UP. In rest parca nu ma simt chiar asa cum as fi vrut pe internet, cand am deschise cate 20 de site-uri odata.

Am impresia ca cel putin la Google Chrome au pus o chestie ciudata, care impiedica vizitele facke, se incarca pagina doar daca esti pe ea. Lasand palavrageala la o parte, sunt incantat de vitezele oferite de retelel 5 G, desi nu am cine stie ce aparatura si nici o viteza de peste 500 Mbps. O sa vedem curand ce ne mai aduce internetul si in ce mai suntem obligati sa bagam banii la anul.

Internet 5 G