AR Emoji pe Samsung Galaxy S6 su S7 [ Edge ]

By | August 21, 2018

Probabil ca acum cand posesorii de Samsung Galaxy S7 au primit versiunea mai noua de Andorid Oreo [ 8.0 ] se gandesc si la instalarea AR Emoji, nu-i asa? Evident ca la fel viseaza si cei ce au un smartphone de acum trei ani, un Galaxy S6.  Din pacate pana acum fara a face root la telefon nu prea vad cum puteti beneficia de facilitatea da va vedea “moaca” sub forma de emoticon. Evident ca asta este dpar pentru detinatorii de iPhone X sau Samsung Glaxy S9 si S9+, nu pentru muritoriide rand!

AR Emoji pe Samsung Galaxy S6 su S7 [ Edge ]

Daca vorbim de Ar Emoji, vorbim de realitatea augmentata, o chestie noua prin care poti schimba realitatea in viata virtuala. Tehnologia e veche, prin 2009 deja se spunea ca o sa o vedem pe browser, dar nu stiu cum se face ca pana acum chestia asta e doar pentru cei cu telefoane de ultima generatie, adica nici macara ia de anul trecut nu prea prind rand in fata. DA, daca ai un Samsung Galaxy S8 poti sa instalezi Ar Emoji, dar ai grija ce aplicatie instalezi – cea originala nu are reclame!

Evident ca cei mai fericiti sunt cei care isi iau sau si-au cumparat deja un Samsung Glaxy S9 sau un iPhone X, restul insa suntem pacalici care ne multumim cu ce avem, desi la vremea respectiva am platit echivalentul unui telefon de ultima generatie. Cu cat stai mai mult in expectativa, cu atat ai sansa sa primesti ceva mai bun, asta-i smecheria.