Ce telefon sa-mi mai cumpar in 2018?

By | November 11, 2017

Am inceput sa-mi cumpar telefoane din gama Samsung Galaxy din intamplare, pentru ca mult timp am mers pe telefoane din generatia veche. Am inceput cu un S6 cumparat din nervi, cam scump pentru buzunarul meu dar asta e. A urmat un Galaxy S7 primit cadou de la Alex, care la randul lui si-a cumparat un S8. Deci as putea spune ca avem trei generatii de telefoane Samsung in casa. Dar este o mare deosebire intre ele? Ce telefon ne vom cumpara in 2018?

Ce telefon sa-mi mai cumpar in 2018? Samsung sau iPhone?

Teoretic as merge pe mana iPhone, pentru ca am avut versiunile 4 si 5, dar pana la urma poate ramanem cu astea vechi pana in 2020, cand poate vom asista la un salt tehnologic. Ce am vazut eu ca difera la S7 fata de S6: o mai buna gestionare a energiei, desi avem acelasi sistem de operare [ Nougat ] desi am vazut ca a fost lansat cam in acelasi timp si Oreo, versiunea 8 a sistemului de operare Android. Indeea de baza este ca toate cele trei telefoane au acum Android 7, ca sa fie mai explicit despre ce vorbim.

Am observat ca la versiunea lui Alex – adica Samsung Galaxy S8 ecranul e mai lung, dar in rest nu mi se pare ca merita sa-sti schimbi telefonul. Da, evident ca una este sa ai 32 GB de meomorie si alta este sa ai 64. Aici categoric invinge S8-ul, dar mai departe? Oricum eu am 16 GB liberi si nu prea vad cu ce sa-i ocup, desi am poze destule dar nu exagerat de multe. Autonomia ar trebui sa fie mai buna la ultimile doua versiuni de Samsung pentru ca au o capacitate de 3000 mAh, in schimb camera de 16 MP de la S6 este destul de buna, iar la RAM se schimba iarasi balanta de la 3 GB la 4! Cam asta e cu telefoanele astea, asa ca presimt ca o sa raman in asteptare inca un an sau chiar doi!

Samsung Galaxy S7 vs S8

Ce telefon sa-mi mai cumpăr in 2018? Samsung sau iPhone?