De unde cumpar unghii false

By | November 22, 2013

Desi deschidem acest subiect cu ocazia zilei de Black Friday 2014, caci anul acesta nu inteleg de ce in Romania deja a inceput, vrem sa facem o bucurie tuturor femeilor care au nevoie de unghii false. Modul in care ne ingrijim manichiura face parte din personalitatea fiecarei femei, iata de ce va oferim cateva sfaturi utile legate de unghiile false.

Exista mai multe feluri de unghii false, unghii false din portelan, unghii false din gel si unghii false din plastic. Indiferent ce model alegi, acesta trebuie sa te reprezinte si sa-si indeplineasca rolul pentru care le-ai cumparat.

Unghiile din portelan nu se aplica direct pe unghie, mai intai se aplica un suport pe ungia naturala si pe acesta se lipeste unghia din portelan. Avantajul lor este faptul ca pot rezista fara probleme mai mult de 3 luni de la aplicare.

Unghiile din gel sunt facute dintr-un material ce contine portelan dentar si se vand sub forma unor mici capsule de gel. Fiind mai putin rezistente, se recomanda sa le aplicati doar atunci cand nu munciti indelung in medii ce pot deteriora unghiile false.

Unghiile din plastic sunt cele mai ieftine si cele mai cautate, ofera mainii o frumusete naturala si rezista intre doua si trei saptamani fara probleme. Cele ce sunt familiarizate cu unghiile false probabil stiu aceste lucruri, asa ca va propunem sa vizitati oferta noastra si in cazul in care va atrage ceva, sa cumparati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *