Probleme la Altex.ro – urmarire comanda

By | October 17, 2018

Ca romanul imaprtial am optat si eu pentru o economie de 200 de lei la o comanda de 6000 de lei, asa ca acum regret mult alegerea facuta. De ce? Pai am comandat la eMag in aceiasi zi – sambata. Comanda lor a fost la adresa – in provincie – 100 km d eBucuresti luni pan ala ora 11. La Altex inca nicio veste despre comanda mea. Mai interesant este ca la sectiunea Urmarire comanda nu gaseai nimic, doar ca ai comanda preluata. Nimic de stadiul livrarii. Sun marti pe la trei si mi se spune ca e la curier. Azi, miercuri inca astept comanda.

Probleme la Altex.ro – urmarire comanda

In mesajele lor zic ca te contacteaza pe telefon, eu nu am primit nici SMS de la Altex, nici telefon. un simplu email si atat! Sau eronat, am primit patru email-uri, unul sa confirm inscrierea pe Newslatter, unul cu detaliile comenzii, unde se vede si numarul meu de telefon, altul in care scrie ca Produsele din comanda ta Altex cu nr. cutare au fost pregatite pentru livrare si urmeaza sa fie ridicate de catre curier. Asta era luni la orele 15. Al patrulea email era cu factura si gata. Cand suni vorbesti cu femeia de tabla: acest apel este important pentru noi, stai pe fir ca nu ai cu cine vorbi, toti consultantii sunt angajati in palavrageli, nu inchide. Pai stau o ora? DA, stau ca vrea sa stiu cand primesc marfa, ca sa pot pleca de acasa.

Nu stiu cum o fi la alte firme, de la eMag am comandat un kit OEM de Windows[ fara creier, trebuia sa iau retaill, asta e o alta poveste ], dar deja stau pe speaker la telefon de 25 de minute cu cei de la Altex si tot robotul vorbeste cu mine. Recunosc, o comanda de 1500 de euro nu e cine stie ce, mai poate sa astepte! Daca stiam ca merge asa mai comandam ceva luni, ca aveam nevoie de o Memorie USB SanDisk Ultra Dual Drive 256 GB USB 3.0/Micro negru – o poti cupla si la telefon si la laptop/PC.

UpDate ziua a treia! Desi speram sa ma insel, dupa trei zile comanda de la Altex nu a venit [ sosit ] nu mai zic sa fiu anuntat cand si cum va veni! Ma gandesc sa merg la ANPC si sa cer sa-i scuture putin, mai ales ca dupa trei apeluri telefonice – la care am asteptat peste 30 d eminute cu melodia in nas, nu au catacdisit nici macar sa sune inapoi si sa-si ceara scuze, uite avem probleme in sistem, dar maine la ora x sau maxim y, va livram comanda. Poate sa le cer de doua ori diferenta de pret de la un alt magazin online, mai ales ca acum cum nu le merge site-ul nici macar nu poti sa anulezi comanda la Altex!