Despre noi

Suntem un grup de entuziasti care au decis sa deschida inca un site din zona IT, adica exact numele site-ului si al domeniului de fapt. Ideea ne-a venit dupa ce am reusit sa vindem unul din site-uri pe aceiasi nisa la un pret zic eu frumusel, daca tinem cont ca suntem in Romania. Asa ca am zis: de ce sa nu perseveram, poate de data asta facem ceva mai bun! Ce va contine site-ul? Ar fi bine sa gandim de la inceput o structura cat mai buna, flexibila dar usor de inteles de catre cititori, care sa puna in valoare exact continutul din zona IT.

Despre iTzone

Deci ca sa fim mai clari, pe site veti gasi cam tot ce tine de IT, adica vom vorbi despre site-uri, despre calculatoare, telefoane mobile si tablete, despre tot si despre toate! Adica avem de mancat o paine cel putin cativa ani de acum inainte! Ne-am pus ambitia sa ajungem luna asta la prima suta de articole pe site, sa vedem daca si reusim! Am ales o tema buna si pentru mobil, deci zicem noi ca am inceput cu dreptul! Mai discutam, azi ne punem pe treaba, sa vedem ce reusim in prima zi.

Pentru a comunica cu noi folositi cu incredere pagina de contact, va fi printre putinele care va permite postarea de comentarii pe site! AntiSPAM, evident! Mai am ceva de adaugat la final: daca si tu crezi ca domeniul iTZone poate avea un viitor (stralucit) ai putea sa te asociezi cu noi. Ar fi ceva ce in termeni mai stiintifici se numeste Crowdfunding – adica nu neaparat finantare multipla, ci chiar colaborare in cel mai banal mod posibil – adica munca si iar munca in comun, impartitul beneficiilor la fel! Mai discutam, sa nu incepem chiar din prima zi cu idei marete!

iTzone

Echipa iTzone