Publicitate

Ce ai spune daca afacerea ta ar fi promovata pe 100 de site-uri cu doar 100 de lei? Adica 1 leu pentru fiecare site pe care apare anuntul tau publicitar? Dar asta nu e totul, pentru ca iti oferim la acelasi pret, fara sa platesti nimic in plus publicitate pe cateva pagini si grupuri FaceBook cu peste 100.000 de fani sau membri reali – adica persoane care au ales sa fie alaturi de site-urile nostre in mod real, fara a fi invitati sau adaugati de administratori sau moderatori! Esti interesat de public din Romania, UK, Irlanda, Franta, Germania sau chiar Canada si Australia.

UPdate: Oferta e cam veche, nu o mai rescriu, dar ati prins ideea, putem sa te ajutam cu ceva publictate online – avem deja peste 200.000 de romani carora le putem distribui continutul nostru – evident ca vorbim de portofoliu propriu, nu la altii pe tarla! Nici pretul nu mai este chiar 1 leu, dar nici tare scump nu este!

Oferte publicitate

Cu siguranta ai nevoie de publicitate, altfel nu ai fi postat pe FaceBook in speranta de a fi gasit, citit sau de a vinde produsele tale. Iar noi iti oferim acest serviciu la un pret fara concurenta: 100 de lei pe luna! Cauti o persoana sa-ti posteze anunturile? Avem si aceasta facilitate, colaboratori ai site-ului iT zone care pot face asta in locul tau, pentru ca tu sa te ocupi de ce este important, afacerea ta.

Cum spuneam, avem peste 100 de site-uri unde postam publicitate pentru clientii nostri, iar daca ai nevoie de un banner te putem ajuta si cu acest aspect. Ai pretentii mai speciale de publicitate? Avem pachete custom pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, deci tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un mesaj cu site-ul sau afacerea ta, noi o vom studia si daca te putem ajuta iti vom da oferta noastra. Reclama este sufletul comertului, iar noi stim asta de mai bine de 10 ani de cand ne ocupam de publicitate online.

mica-publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *