Am nevoie de un leptop nou si bun

By | May 14, 2018

Am ajuns sa schimb iarasi laptopul, dupa ce am avut cativa ani buni un Samsung N 60, apoi un HP seria 2000 la care deja acumulatorul este dus si tastatura stricata si am ajuns sa lucrez cu o tastatura USB, pacat de acel HDD de un terrabyte, este gol si merge bine – bine gol adica am ocupat doar 30% din el, iar de salvat salvez destule, de la clipuri si pana la backup la pc-ul sotiei. deci ar trebui sa fac cumva si sa cumpar un laptop bun si evident nou!

Am nevoie de un leptop nou si bun, de unde-l iau?

Baiatul are un Asus la care tastatura se lumineaza, ceea ce pe inserat prinde bine unuia ca mine, care lucreaza si seara la PC. Acum sa fac comparatie intre chinezi, coreeni si taiwanezi e greu, as fi preferat ceva d ela americani, dar de la ei se pare ca a ramas doar varianta MAC, care e cam mult pentru buzunarul meu + ca sunt cam sedentar, desi anual merg in concediu, mai dau o fuga la rude, deci laptopul nu este un moft ci o necesitate!

Oferte laptop

Am un mic dubiu, sa merg pe resigilate mai ieftine sau pe ceva care nu a fost scos inca din cutie? Daca ma gandesc cat de bine au mers acele Samsung-uri, chiar daca nu aveau webcam, evident ca nici HDMI nu aveau – acum nici nu ma gandesc ca as putea avea un PC la care sa nu pot conecta televizorul sau cand vin nepotii consola de gaming, deci este clar ca am nevoie de ceva bun. Nu as vrea ceva neaparat cu sistem de operare, am doua Windows-uri, un 8.1 si un Windows 10 platite deja, asa ca daca ar fi sa pun as pune 8.1 – ca asta am acum la mine, 10 e la sotie si nu pot sa-l pun de doua ori!

Laptop Asus