Ana Morodan, varsta, CV si biografie

By | April 14, 2023

Am intrebat un specialist in zona digitala si iata ce ne-a zis despre Ana Morodan: ea este o personalitate din România, cunoscută în special ca influencer de modă și stil de viață. Ea a dobândit popularitatea inițial pe blogul său personal, apoi pe platforme sociale, cum ar fi Instagram, unde are un număr mare de urmăritori.

Ana Morodan s-a născut în anul 1985 în județul Sibiu, România, deci a implinit 40 de ani [ sau ma rog o sa-i implineasca pe 26 mai ]. Ea a studiat la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a absolvit un masterat în Marketing și Comunicare la aceeași instituție. După absolvirea studiilor, Ana Morodan a lucrat în domeniul marketingului și comunicării pentru diverse companii, precum și pentru propriul său brand, Ana Morodan Studio.

În paralel cu cariera sa profesională, Ana Morodan a dezvoltat o pasiune pentru modă și a început să scrie pe blogul său personal în anul 2010. Pe blog, ea a început să-și împărtășească ideile și opiniile despre modă, frumusețe, călătorii și stil de viață, atrăgând rapid un număr mare de cititori. Ulterior, ea și-a dezvoltat prezența pe social media, în special pe Instagram, unde a început să posteze poze cu ținute și stilul ei de viață, devenind astfel un influencer popular.

Ana Morodan a lansat, de asemenea, o serie de proiecte, inclusiv un magazin online pentru haine și accesorii, precum și o carte despre stilul personal și încrederea în sine. Ea a devenit cunoscută și pentru implicarea sa în diverse proiecte filantropice și de caritate.

Ana Morodan a fost numită “contesa digitală” din România, datorită influenței sale mari în mediul online și a modului în care a reușit să-și construiască o carieră în domeniul modei și a stilului de viață prin intermediul platformelor digitale.

Nu cred ca date sunt chiar exacte, vad ca in multe publicatii apare ca Ana Morodan e nascuta de fapt pe 19 ianuarie 1985, cine sa mai ia de bune datele furnizate online? Nu mai zic ca se zice ca e nascuta la Arad, ca are doar 1,62 m iar despre greutate nu mai zic nimic.

Ana Morodan

Ana Morodan, varsta, CV si biografie