Au intepenit DNS-urile la Godaddy

By | February 19, 2023

Am de asteptat pana pot muta un domeniu nou de la Godaddy la un alt registrar, din Romania – m-am saturat de indieni de la altii.  Poti verifia aici site-ul tau: https://www.whatsmydns.net/ ca sa vezi unde merge si unde nu. Surpriza, sunt zone unde uite a nu merge, gen Mexic sau mai stiu eu unde. O surpriza neplauta a fost and dupa 2 ore de asteptat sa se rezolve problema, primesc mesajul: Conversation closed by the agent  at 4:23, Feb 18! Adica s-a plitisit de problema mea, site-ul nu merge, bani aruncati pe geam si culmea, trebuie sa astept pana pe 30 martie sa schimb register-ul.

Au intepenit DNS-urile la Godaddy

Cum am dat eu peste astia de la Godaddy nu mai stiu, dar a fost cea mai proasta alegere. Nu e problema ca 90% din ei de la suport sunt din India, e ok. Doar ca sunt din ce in ce mai slab pregatiti, iar asta te costa. Dupa 3 ore inca astept sa-mi zica ca au fcaut ceva. Aflu noutati: This incident affected: Domain Services (Domain Manager, DNS). Deci nu-s doar eu, dar asta e. In final aflu ca de fapt site-ul era blocat de un serviciu al lor, care precis merge fix ca AI-ul, adica aiurea. A meritat sa stau de capul lor 5 zile, tot eu am gasit buba, macar acum site-ul este UP, abia astept sa-l mut de la ei! Mai am maxim 10 domenii de mutat, deci undeva maxim 200 de euro ma va costa afacerea.

In rest ce sa ma zic, astept sa mut si site-ul asta de la Godaddy la Clausweb si asta e. Pe de alta parte am ramas uimit cat s-au scumpit domeniile .info, zici a-s de aur. Pe vremuri aveam multe, toti fugeau de ele, acum vreau sa scap de multe, ma mut pe .ro, asta e viata. Site-ul meu Banimarunti.ro merge excelent, sunt multumit de achizitie.

Godaddy

Au înțepenit DNS-urile la Godaddy