Drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max – pareri

By | April 13, 2024

Mi-am luat o drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max, dar ma uit ca partea cu profesionalismul nu are mare legatura cu aparatul, dar mai ales cu vanzatorul, pe care abia acum l-am cauta pe internet si am vazut ca desi vinde pe o platforma importanta din Romania, cel putin pe anii 2021 si 2022 este cu venit zero si evident pe pierdere. N-am pre avut parte de ea, asa cama desfacut-o si ce sa vezi: mai mult design decat ti-ai putea imabina. Antelenele telecomenzii, desi sunt mobile si interesante, sunt de forma! Adica DA, ai inteles, n-au niciu rol, totul este in cutiuta aia neagra, restul sunt chestii de design. Cred ca e o jucarie ieftina adusa din China!

Drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max – pareri

Drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max e vanduta d emulte firme, in general la un pret de 1550 de lei, cu plus si minus cativa banuti. Eu am luat d ela o forma al carui obiect de activitate a fost in primii doi ani facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată. Fix compatibil cu magazine online si drone. Inveti pe zi ce trece ca desi esti pe o platforma mare, trebuie sa verifici si tu ce firma ofera serviciile, sa nu ai surprize mari daca sunt probleme cu produsul, dar o sa revin peste ceva vreme cu un review complet la aceasta drona.

O chestie inetresanta, are 4 leduri, ultimul e mereu rosu si nu pricep la ce foloseste, primul e pentru incarcare, iar urmatoarele doua pentru calibrare. Evident ca desi are o aplicatie pe telefon, nu merge daca nu ai telecomanda pornita, deci mare grija la ea. Drona pare destul de solida, e bine sa iei din start si cateva seturi de elice, ca nu se stie cand ai nevoie, mai ales pentru un zbor lin si cat de cat exact ( cu ceea ce vrei tu de fapt sa faci! ).

O chestie ineresanta de stiut, avem Tx si Rx pe telecomanda, aratand evident cata baterie avem pe transmitator si cata pe receptor, doar ca ce sa vezi? Ar trebui sa vezi cine transmite si cine receptioneaza! Iar de transmis, asta o face telecomanda, iar drona receptioneaza si uite asa, executa comenzile primite de la transmitatorul din mana ta. Doar ca vanzatorul meu le cam incurca, ce sa-i faci? Asa au unii noroc, sa nu le prea mearga mintea!

YLR/C S135 EIS Pro Max

Drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max – pareri