Erori centrale Ariston

By | January 23, 2022

Sa vedem ce erori pot aparea la centralele Ariston. Aveti mai jos o lista de erori legate de aprindere si pornire a centralei pe gaz, indiferent de modelul centralei. Apoi va vom zice cate ceva si despre cum remediem sau actionam in situatia in care va apar pe ecran aceste erori.

Evident ca ne dam seama si doar citind tabelul de mai sus ca avem o problema la alimentarea cu gaz a centralei Ariston, deci fie avem o presiune scazuta, fie chiar nu este gaz deloc. Problema mai grava este daca se intampla asta iarna, nu avem nici caldura si nici apa calda. Iata de ce credem noi ca o centrala hibrid pe gaz si energie electrica te poate salva [ dar te va ustura la buzunar ].

Sfatul meu este ca atunci cand nu reusiti sa faceti centrala sa functioneze corect print apasarea butonului de RESTET sau din minimul de reglaje manuale pe care le aveti la indemana, chemati echipa de service. Cu siguranta un abonament este necesar, pentru ca e nevoie de schimbat cate ceva in fiecare an, asta daca va doriti sa o folositi mult timp, altfel o sa scoateti mai multi bani din buzunare.

Prima cifra din codul de eroare Ariston arata grupul unde a intervenit problema centralei Ariston (1 01).

  1. Circuit primar
  2. Circuit sanitar
  3. Partea electronica interna
  4. Partea electronica externa
  5. Aprindere si detectare
  6. Alimentarea cu aer – evacuarea gazelor
  7. Incalzire multizona
Erori centrale Ariston

Erori centrale Ariston