Licente Windows 10 foarte ieftine

By | September 6, 2019

Daca ai ajuns aici cu siguranta cauti o licenta de Windows 10 foarte ieftina, sa zicem la 10 lei e bine? Ai sa crezi ca doar licentele OEM se vand foarte ieftin, ei bine nu, orice tip vrei tu sa cumperi gasesti in magazinele romanesti [ si nu numai! ]. Asadar vrei o licenta Windows Retail? Nicio problema, gasesti site-uri care te indruma spre oferte de licente nu doar pentru WINDOWS, dar pentru orice vrei tu, de nerefuzat. Sunt ele legale? DA, cel putin din punctul tau de vedere ca utilizator final de buna credinta.

Licentele Windows 10 foarte ieftine sunt legale?

Functioneaza aceste licente de Windows 10 ieftine mereu sau poti sa iei si teapa? Pai depinde de unde le iei, daca le cumperi de pe eMAG – de fapt de la un partener al sau, functionaeaza sau ma rog, cand nu mai functioneaza te rezolva ei [ firma care a vandut, nu eMAG ]. In mod normal numai legala nu e calea prin care se obtin aceste licente, dar mai nou Microsoft te lasa sa folosesti Windows 10 fara sa-l mai activezi, il descarci gratis de la ei si mergi asa pana nu mai rezisti tu!

Cat de des iei teapa cu licentele ieftine? Pai daca le iei de pe eBay, iar aici iata o idee de afacere perfecta – un site cu licente ieftine, le cumperi cu 3-5 euro si le vinzi cu 30, cand apar probleme, dai gratis alta, ca ai de unde! – deci daca nu le iei din magazine mari, recunoscute, sansa sa iei teapa e mare! Asa inveti ca e absurd sa gasesti licente de 40 de ori mai ieftine ca la producator. Doar ca azi producatorul nu mai este la fel de interesat de sistemul sau de operare, cum era odata. Asadar daca esti un utilizator nu foarte interesat de PC, adica nu stai zilnic pe el, cumpara – nu risti prea mult, nu-i asa? Dar daca nu te deranjeaza ca nu poti sa personalizezi ecranul, ca mai apare din cand in cand un mesaj cu indicatia ca ar trebui sa activezi Windows-ul, descarca gratis Windows 10 direct de la Microsoft si nu-l activa, ca merge si asa!

Licențe Windows 10 foarte ieftine

Licențe Windows 10 foarte ieftine