Noi metode naturiste de slabit

By | September 14, 2017

Odata cu varsta apar si problemele legate de greutate, mai ales la cei/cele ce lucreaza in birou si au o viata sedentara. Plimbarile mai lungi sau mai scurte ne tonifica muschii de la picioare, insa cu siguranta nu vom slabi. Deci ce este de facut daca am depsit deja limita de kilograme admisibila pemntru varsta si inaltimea noastra? Da, ati citit bine – greutatea normala depinde nu doar de inaltime ci si de varsta, odata cu inaintarea in varsta, de obicei peste 35 de ani este primul prag critic, greutatea admisa creste.

Noi metode naturiste de slabit

Greutatea maxim admisa difera asa cum spuneam la barbati si femei dar si in functie de varsta, medicul dumneavoastra de familie va poate calcula usor si repede indicele de masa corporala si va poate indruma in procesul de slabire. Daca vrei sa vezi opinii despre cafeaua verde pentru slabit, atunci nu-ti ramane decat sa citesti si sa te documentezi despre aceasta metoda moderna si naturala de a slabi pana la 15 kilograme ducand o viata normala, dar reducand in acelasi timp cantitatea de grasimi si dulciuri din dieta zilnica.

Foarte important este sa nu consumati nciun medicament sau supliment alimentar in perioada de sarcinsa sau de alaptare, nici daca nu ati implinit inca 18 ani. Chiar daca cafeaua verde este un produs 100% natural se recomanda consultarea medicului de specialitate – nutritionist, medic de familie, etc. inaint ede a incepe un tratament, chiar si de scurta durata – una – trei luni. Un corp sanatos si frumos este de dorit, dar trebuie sa slabim in maxima siguranta fara a ne pune sanatatea in pericol! Nu uitati de sport si dieta corecta cu un aport de calorii in armonie cu consumul acestora prin efort fizic si intelectual.

sabeste natural