Noutați de la Sony

By | July 8, 2023

Sony a prezentat un sistem stereo de trei difuzoare wireless cu sunet surround. Ele se combină într-un singur difuzor mare Bluetooth.

Sony a anunțat despre noul sistem audio wireless HT-AX7, care aduce sunet surround în orice cameră datorită creării unei plăci de sunet la 360 de grade.

Spre deosebire de sistemele stereo tradiționale, HT-AX7 nu necesită nicio instalare și conexiune specială: acestea sunt trei difuzoare fără fir pe care trebuie doar să le plasați prin cameră și să începeți să redați. Apoi algoritmii inteligenți (și aplicația Sony | Home Entertainment Connect) vor face magia.

Sistemul stereo se conectează la sursa de sunet prin Bluetooth 5.2 sau USB. Poate fi folosit și ca un difuzor mare atunci când difuzoarele mici sunt plasate deasupra unuia mare.

Autonomia este de 30 de ore. Va dura 4,5 ore pentru a încărca complet o coloană mare, 4 ore pentru cele mici. Producătorul promite că 10 minute de reîncărcare sunt suficiente pentru 2,5 ore de redare.

Sony HT-AX7 a fost evaluat la un preț de 500 USD. Data de începere a vânzărilor nu este raportată, dar la precomandă pe site-ul oficial Sony, sistemul stereo este promis că va fi livrat în perioada 18-19 iulie.

Sony HT-AX7

Sony HT-AX7