OnePlus 5T pret si review in Romania

By | February 19, 2019

Telefonul OnePlus 5T pare a fi revelatia anului, desi asta ar insemna sa-i dau dreptate lui Gerorge Buhnici care tine telefoanele cate trei luni, apoi le schimba. Plus ca el este atras de chinezarii, eu unul sincer nu as da banii pe  OnePlus 5T desi este la un pret rezonabil as zice eu, undeva sub 2000 de lei, ceea cel-l face echivalent la pret cu cat am dat eu pe Samsung Galaxy S6 acum trei ani [ parca, nu mai stiu data exacta ]. Ideea este ca fata de telefoanele de top de la Samsung si Apple, chinezaria este cu cel mai bun raport pret/calitate!

OnePlus 5T pret si review in Romania

Am mai zis si o repet, nu stiu ce ma fac cand o sa am nevoie eu sau sotia de un nou smartphone, cred ca la 500 de lei ar fi fost optiunea mea de buget, dar asta este imposibil. Asadar ceva de genul OnePlus 5T ar fi bun, este dual sim, are 4G si bateria este destul de puternica. Spatiul de stocare este OK, am vazut ca la distanta mica de pret avem si OnePlus 6. Doar ca la pretul asta am vazut oferte de Samsung Galaxy S8, adica daca ar fi sa iau, luam de la coreeni! Poate camera este sa zicem asa mai putin dotata la pixeli, dar din ce zice lumea, este mai performanta. Asadar oricum ai face, OnePlus 5T pierde lupta cu competitia.

Am inteles ca pe langa amprenta digitala, pe care eu sincer o dezactivez mereu, telefonul OnePlus 5T vine si cu recunoastere faciala si comenzi rapide tuch pe ecranul stins. Asta da chestie pozitiva, dar daca ma mai tine telefonul trei ani, poate si masina, zic eu ca o sa fie alte optiuni pe piata, avioane nu telefoane!

OnePlus 5T pret in Romania

OnePlus 5T pret si review in Romania