Epoca digitala, azi despre bani si schimb valutar

By | September 8, 2019

Ai sau nu nevoie de bani cache, sau merge sa umbli doar cu cardul la tine? Ai auzit de cardul Revolut, cel care iti permite sa nu mai pierzi [ sa de mult! ] la schimbul valutar? In mod evident nu poti sa umbli fara bani lichizi la tine in Romania, dar nu mai trebuie sa-ti scoti tot salariul de pe card, din prima zi. Dar ce zici de criptomonede, ai investi in ele? Discutii pe tema banilor sunt multe, dar oare cat de sigur este internetul si telefonul pentru a gestiona banii tai prin intermediul lor?

Epoca digitala, azi despre bani si schimb valutar

Asa cum ziceam la inceputul articolului, azi putem folosi un card Revolut pentru a tranzactiona online, asta este cea mai buna optiune legata de carduri virtuale, securitate, etc. Ma bate si pe mine gandul sa folosesc Revolut ca sa scap de tepele de la diferite firme – nu doar romanesti – de exemplu la hosting, sau alte plati recurente pe internet. Tot mai des apar probleme de genul: incearca gratis produsul asta, apoi daca-ti place platesti. OK, dar de cele mai multe ori te trezesti ca ai uitat sa le zici ca nu-ti place, iar ei in mod implicit incep sa ia bani de pe cardul tau. Varianta buna este ca pierzi doar ce ai platit, dar in 50% din cazuri ca sa de dezabonezi de la acel serviciu pentru care nici macar nu ti-ai dat acordul sa-l folosesti, mai trebuie sa platesti – penalitati de incurca lumea!

Stiu, nu e ok sa patesti asa ceva, dar cu un card virtual Revolut ai scapat de probleme. El se genereaza automat la cerere, faci plata si dispare! Asadar cand vor dori sa-ti ia banii, i-al de unde nu-i. Ai scapat si de frica ca-ti ia cineva PIN-ul, de orice grija ai scapat cu el. In plus, ai parte de cel mai bun schimb valutar [ curs valutar ]. Iar cu el poti cumpara criptomonede, de exemplu Bitcoin. Fara niciun risc, pentru ca pe cardul revolut faci top up [ alimentezi ] fix cu cati bani ai nevoie. Primesti si un card fizic, deci e ca la orice banca – doar ca pentru acest tip de card, mai ai nevoie si de un cont bancar, unde iti tii de fapt banii.

Epoca digitala

Epoca digitala, azi despre bani si schimb valutar