Roaming de la Telekom

By | June 22, 2024

De ani de zile caut un operator din Roman ia ca am cat mai mult internet mobil in Roaming, pana azi stau la Telekom, unde am cu 12 EURO 15 GB in UE [ Grupa 0 include toate țările care fac parte din Spațiul Economic European (SEE), adică țările membre ale Uniunii Europene, alături de Islanda, Liechtenstein și Norvegia ], mai ai si 1000 de minute nationale si in UE, deci ai cat de cat normal pentru un concediu de cateva saptamani. Evident ca nu te uiti la TV cu traficul asta, dar pentru browsing e super ok, indiferent ce faci.

Roaming de la Telekom

Recunosc ca am luat teapa incarcand la un butic de langa Spitalul de Urgenta Arad, unde am dat peste 100 de lei pentru astia 12 EURO, in loc de putin peste 70 de lei. Ideal este sa incarci online pe My.Telekom, doar sa ai acces la un WiFi ca sa poti accesa contul. Nu stiu ce oferte mai au cei de la Orange, de exemplu – dar stiu ca si ei si Vodafone erau mai slabi la oferta, desi probabil ca ai putea alege oferta de la DiGi, dar asta e, ai un numar si vrei a-l pastrezi.

Am avut si eu butic candva, dar niciodata nu mi-am pus 30% sau mai mult la astfel de servicii, dar asta e, mai iei o cafea 5 To Go, care costa 7 lei, doar numele a ramas. Astept cu nerabdare cand va disparea cu adevarat cuvantul Roaming, ai platit ceva si ai indiferent de locul unde te afli in UE. Asa ar fi corect, pentru ca in definitiv cu totii calatorim, cumva se acopera cheltuielile, iar candva cineva tot va iesi din rand si va trage dupa el si celelalte companii ( daca nu intervine cumva legislatia UE ). Momentan ne scaldam in nelimitat in tara si foarte limitat in afara.

Roaming de la Telekom

Roaming de la Telekom

Category: IT