Samsung GALAXY Wing sau Galaxy X

By | August 29, 2018

Samsung GALAXY Wing sau Galaxy X ar trebui sa fie ultima moda in ceea ce priveste telefoanele mobile, iar zvonurile nu se prea pun de acord cum se va plia acest smartphone, pe orizontala sau pe verticala: adica va fi mai lung sau mai lat? Se spunea despre el ca ar fi primul telefon – laptop sau PC. Evident ca vom fi lamuriti cu totii daca va fi lansat in 2019, iar cei de la Apple vor trebui sa faca cumva fata provocatii. Oare va fi Samsung prima firma ce va avea astfel de produse, sau vor veni repede din urma si concurentii?

Samsung GALAXY Wing sau Galaxy X – cum arata telefonul viitorului

Rivalitatea dintre Apple si Android este bine cunoscuta, doar ca cei care se lauda momentan cu un smartphone revolutionar sunt coreenii de la Samsung. Ar fi bine sa nu confundam modelul Samsung GALAXY S10 cu Galaxy X, iar modelul felxibil promite doar doi senzori pentru camera foto, fata de trei cat se spune ca va oferi S 10. Adevarul este ca in goana pentru senzational, site-urile de profil avanseaza zeci de idei, care de care mai fanteziste. De exemplu iDevice a lansat doua concepte, unul prin aprilie anul acesta si unul in august, total diferite.

Aici discutam despre un smartphone pliabil, ce-i drept nu se va plia cum vrem noi ci va avea un fel de balama si un ecran flexibil ce va permite indoirea sa totala – 180 de grade. Unii spun ca vor fi trei ecrane incorporate, doua ce vor insuma 7,3 inci si unul de 4,3 inci. Asta daca e vorba de modelul ce se va plia pe verticala. Nici macar nu va semana cu mai vechiul telefon pliabil ZTE Axon M, care avea un sistem de balamale care-i dubla astfel ecranul. O sa vedem ce ne ofera Samsung in 2019, pana atunci speculam si noi!

Samsung Galaxy X

Samsung GALAXY Wing sau Galaxy X – cum arata telefonul viitorului