Spam from Metzger Christoph

By | June 5, 2023

SPAM-ul a intrecut orice limita, iata ce email am primit: Acesta este Metzger Christoph, multumesc pentru raspunsul rapid. Am văzut anunțul dvs. pe Publi24 și m-am interesat! Sunt gata să-l cumpăr, adică nicio insultă. Există vreun motiv pentru care îl vinzi? Există vreo pagubă în el? Spuneți-mi prețul articolului în euro? Astept raspunsul tau rapid. Salutări. Asadar se vede ca e facut cu Google Translate, dar ma amuza ca omul continua si nu se lasa. Asa ca lasa ca-l fac si eu celebru pe internet, cu zcuzele de rigoare pentru titularul de drept al numelui ( real ).

Spam from Metzger Christoph

Cu email-ul metzgerchristoph1@yahoo.com, omul asta a gasit anuntul meu pe Publi24 si ce sa vezi: e interesat si vrea o oferta – desi am pretul pe site. ii zic sa ma sune, dar ce sa vezi: Mulțumesc, nu vă voi putea suna pentru că sunt în baza taberei militare din cauza muncii mele, așa că reveniți la mine aici cu prețul final în euro.

In poza este un om real, dar evident SPAM-erul Metzger Christoph nu are nimic in comun cu persoana reala, decat evident numele cules la intamplare pe internet. Minune ca e si general, nu ar eacces la mobil, abia astept sa vad ce mai vrea de la mine, pentru ca in clipa asta nu am idee cu ce si cum vrea sa ma pacaleasca. Nici macar nu stiu daca isi schimba numele la fiecare email, dar nu conteaza si o sa-mi irosesc timpul doar pentru a afla ce si cum procedeaza baietii astia – sa fie nigerieni? Asta pentru ca evident nu sunt romani, folosind translate pentru a scrie.