Top aplicații utile pentru Android gratuite

By | September 19, 2019

Oricat de multe aplicatii vin preinstalate pe telefonul tau, mereu mai este loc pentru ceva util si bun, asa ca o sa va dam un top al celor mai bune aplicatii pentru telefonul vostru mobil. Lista a fost facuta pe baza review-urilor de la peste 1 milion de utilizatori, asadar merita de luat in calcul, mai ales ca aplicatiile sunt gratuite si se pot descarca din magazinul Google Play. Vom incerca sa abordam cat mai mute nise, de la spatiul de stocare si pana la aplicatii pentru descarcarea de muzica si filme. Asadar daca aveti intrebari si cautati ceva anume, nu ezitati sa ne contactati.

Top aplicații utile pentru Android gratuite

Cand vine vorba de spatiul de stocare, mereu este nevoie de mai mult, iar cum azi nu mai exista nimeni care sa nu aiba conectat telefonul la internet, cea mai buna varianta de a pastra informatiile este sa le tineti online. Daca ai un telefon cu android, inseamna ca ai si un cont GMail, deci ai acces gratuit la Google Drive. Iata cum ai facut rost de 15 GB de spatiu de stocare gratuit. De obicei aplicatia vine preinstalata pe telefon, daca nu – am lasat link-ul putin mai devreme ca sa o puteti folosi fara probleme. Este 100% gratuita!

Aplicații GPS gratuite

In mod cert hartile GPS sunt la mare cautare, iar de data asta tot Google vine cu cea mai buna solutie, Google Maps. Aceasta aplicatie vine si ea preinstalata pe majoritatea telefoanelor cu Android. Dar ce te faci cand nu ai conexiune la internet si nu ai salvat harta pe telefon [ oricum dupa 30 de zile se sterge automat chiar si daca o salvezi ]? Iti zicem noi – instalezi aplicatia HERE WeGo, care functioneaza perfect off line, fara conexiune la internet. Pentru soferi propunem cea mai descarcata aplicatie pentru GPS: Waze. care are un singur impediment – merge doar cand ai internetul conectat. In schimb ofera o gramada de informatii legate de radare, ambuteiaje, etc. Asadar o compara pentru soferi.

Aplicatii Android recomandate

Desi exista o aplicatie pentru notite pe telefon, eu va recomand sa folositi Google Keep – note și liste, in primul rand nu ocupa prea mult spatiu si in al doilea rand, e gratuita in contul vostru de email. Ar mai fi de pomenit aplicatii pentru gestionarea parolelor, pentru editare video sau audio, ba chiar si pentru a edita poze. Despre toate vom scrie intr-un articol viitor.

aplicații gratuite pentru Android

Top aplicații utile pentru Android gratuite