Windows 11 vrea mai mult RAM

By | May 20, 2022

Ca sa vezi, a venit momentul cand si cei 8 GB de memorie RAM nu mai ajung pentru Windows 11, aud a 4-a sau a 5-a oara de la posesori de laptopuri cu procesor i5 si memorie RAM de 8 GB ca le da eroare in Chrome daca au deschise prea multe pagini. Pe vremuri inu aveau probleme, deci se pare ca deja se papa prea mult RAM pentru browswer. Ce sa zic? E momentul pentru 16 a deja 8 e putin. In curand o sa fie nevoie de salt la i7 sau mai sus. Uite asa aruni un PC sau laptop bun, doar pentru ca softul e din ce in ce mai hraparet.

Windows 11 vrea mai mult RAM

Evident ca mai intai ar trebui sa cureti cache-ul, deja se acumuleaza multa informatie acolo, mai ales daca navighezi mult. Stiu persoane care pe vremuri mergeau u Windows XP ani buni, acum am trecut in doar cativa ani de la Windows 8, la 10 si acum la 11. Prea rapid zic eu. Pe de alta parte am telefon cu mai mult RAM ca laptopul. A, ca idee ma chinui sa renunt la Windows pentru alt sistem de opereare. Nu vreau sa pun Free DOS ca apoi sa instalez un sistem de operare gratuit. Evident a Linux este mereu o optiune, inca studiez problema.

O chestie si mai putin plauta: Conturile locale offline nu sunt disponibile pentru Windows 11 Home, asa ca fara acces la internet e cam aiurea. Pe de alta parte, cine nu are net pe PC? Deci astept si de la voi pareri despre Windows 11, cum va place, ce nu este ok, etc.