Eu unul va zic sincer ca nu am fost adeptul televizoarelor Smart, pentru ca pretul este exagerat pentru ce beneficii aduce. Cand stau la televizor nu stau si pe FaceBook, deci nu am chef sa navighez, sa scriu articole pentru ITzone, etc. Pur si simplu stau in pat sau pe canapea si ma relaxez. Dar ce ai zice daca poti transforma un televizor obisnuit intr-un Smart TV? Ca sa nu ma intrebati de ce zic ca e scump, este bine de stiut ca un televizor inteligent cu acces la internet si sistem de operare costa intre 1500 si 2000 de lei, variantele mai ieftine, bine inteles.

Transforma un TV obisnuit intr-un Smart TV!

DA, practic ati ghicit, ai nevoie de un TV BOX – un mic dispozitiv care transforma televizorul tau obisnuit intr-un Smart TV, sau mai exact intr-un monitor controlat prin telecomanda. Adica televizorul tau “va rula” sa zicem asa, sistemul de operare Android, iar ca sa ai ceva performant va trebui evident sa te gandesti la acest TV BOX ca la un smartphone, al carui ecran este acum televizorul tau. Adica ai nevoie evident de un procesor puternic, de ceva spatiu pentru stocare, de memorie RAM [ eu recomand minim 3 sau 4 GB ].

Ca sa scapi de fire intinse prin casa ai putea merge pe conexiunea WiFi, eu avand optiunea 5G as merge pe 300 Mb/s si fara fir – unde evident vitezele sunt mai mari decat prin WiFi. Un alt lucru important este conexiunea HDMI, care evident asigura o rata de transfer buna si nu ai sa te uiti la televizor ca la radio. Asta in cazul in care vrei sa mergi si pe varianta fara televiziune prin cablu, caci cei care dau IP TV de obicei merg pe TV BOX.

Smart TV

Transforma un TV obișnuit într-un Smart TV!

http://itzone.info/wp-content/uploads/2019/02/Smart-TV-600x350.jpghttp://itzone.info/wp-content/uploads/2019/02/Smart-TV-150x150.jpgZonaiTInformatiiSmart TV,TV BOX
Eu unul va zic sincer ca nu am fost adeptul televizoarelor Smart, pentru ca pretul este exagerat pentru ce beneficii aduce. Cand stau la televizor nu stau si pe FaceBook, deci nu am chef sa navighez, sa scriu articole pentru ITzone, etc. Pur si simplu stau in pat sau...