Memorie eUFS de 1TB pentru telefoane

By | February 5, 2019

Daca ai crezut ca titlul e gresit, ca nu este vorba de 1 TB – 1000 GB – de memorie, afla ca DA – este adevarat, Samsung a lansat noua memorie eUFS de 1TB pentru telefoane! Daca deja casesti la noi un smartphone de la Apple – renumitul iPhone XS Max cu 512 GB de memorie, la un pret de nici nu vreau sa ma gandesc, dar totusi accesibil daca te ambitionezi, iata ca Samsung vine cu 1 TB, adica dublu! Cred ca trebuie sa mai astept pana imi iau urmatorul smartphone, presimt ca va fi si laptop si telefon in acelasi timp!

Memorie eUFS de 1TB pentru telefoane

Daca in 2015 aveam disponibil pentru stocare 128 de GB, nu mai zic ca eu stau cu 32 GB pe telefon si nu ma plang, iar la laptop abia mi-au ajuns banii pentru un SSD de 256 GB, iata ca Samsung vine cu o memorie eUFS de 1TB. Avand in vedere ca inca din 2017 Samsung se lauda cu o memorie de 512 GB pentru telefoane, nu e de mirare ca au reusit intr-un an sa o dubleze. Ma intreb daca nu ar fi super ok sa o folosesti si pe laptop – desi unii ar fi sceptici sa foloseasca de exemplu in loc de Windows sau Linux, Android pe calculator.

La cum evolueaza tehnologia in ultimii ani se pare ca in curand vom trece la o noua generatie de dispozitive mobile, iar acestea vor fi dotari standard pe masni. Am vazut ca deja la multimedia ai pe masina nu o consola, ci o tableta – chiar daca unii nu vor sa recunoasca ca asta ai de fapt. Abia astept sa vad ce ne aduce anul asta, iar la anul cand vom fi in 20 20 cum zicea doamna premier, sunt sigur ca vom avea o mare surpriza!

Memorie eUFS de 1TB