Adio Windows 7, bine ai venit Windows 10

By | September 4, 2019

DA, nu mai exista suport de loc pentru posesorii de Windows 7, sincer nu stiu cine mai ruleaza asa ceva azi, in 2019. Asa ca au aparut tot felul de oferte cu Windows 10 la reducere. Sincer sa fiu nu m-as risca sa cumpar unul din asta redus, pentru simplul motiv ca nu cred ca licentele sunt valabile, oricate explicati imi-ar da unii sau altii. In alta ordine de idei, cred ca Bill Gates face prea multi bani pe spinarea oamenilor cinstiti. DA, a alora de cumpara Windows cu licenta si peste doi sau trei ani o pot arunca la gunoi. DA, stiu ca multi au putut sa treaca gratuit de la Windows 8 la 10, dar cam atat a facut Microsoft ca sa ne convinga sa trecem la ultima sa inventie in domniul sistemelor de operare.

Adio Windows 7, bine ai venit Windows 10

Recunosc ca am in sertarul d ela birou trei licente de Windows 7, pe care nu le-am folosit niciodata, am mers pe XP, apoi pe 8.1 si azi rulez pe toate laptopurile si PC-urile de la firma doar Windows 10. Nu zic ca e cel mai bun sistem de operare, ma si mir ca nu au scos varianta 11 sau 12, desi ma astept la asta cat de curand. La cat tine azi un laptop chiar ma si intreb daca merita sa cumperi o licenta OEM sau nu. Da o licenta retail e mai scumpa, dar ai avantajul ca urmatorul laptop pe care o sa-l cumperi va fi mai ieftin, pentru ca il cumperi fara Windows preinstalat!

Care e diferenta dintre o licenta OEM si una Retail? Pai pe ultima o poti folosi pe oricate calculatoare vrei, evident ca nu in acelasi timp [ desi multi fac asta si stau destul de linistiti! ]. Prima varianta, desi mai ieftina o poti folosi o singura data, sau vine deja preinstalata pe PC-ul nou, o activezi la prima utilizare si gata! Mai rau, daca se strica placa de baza, ai sanse uriase de a ramane fara licenta! Asadar ochii mari, sa nu plangi dupa bani mai traziu.

 Windows 10

Oferte Windows 10 la reducere