Afiliere WebHosting Romania

By | August 22, 2019

Exista cel putin trei firme romanesti unde poti face afiliere, ClausWeb, HostiCo si NameBox, asadar daca ai nevoie de bani si ai cititori, prieteni carora sa le recomanzi un cont de gazduire, nu strica sa incerci afilierea in acest domeniu. In mod frecvent romanii care gazduiesc site-urile la firme romanesti, dar nu numai, aflati la inceput de drum se uita mai ales la pretul oferit de firma de hosting. In mod normal pentru un site pretul porneste de la 1 euro pe luna, ceea ce este decent am zice noi. Dar ce te faci cand ai cateva zeci de site-uri?

Afiliere WebHosting Romania

Comisionul in afilerea pentru gazduire [ hosting ] pleaca de la 10% si poate ajunge pana la 25% – cum este cazul celor de la NameBox. Nu suna deloc rau, mai ales ca nici pachetele nu sunt prea ieftine. Teoretic poti merge pe doua variante, ai nevoie de bani sau de gazduire. La patru clienti primesti un an de gazduire gratis. Hostico ofara 20% iar ClausWeb 10%. Asta doar pentru clientii noi, evident.

Multi proprietari de site-uri cauta mereu gazduire gratuita, dar acest mod de abordare are multe riscuri, in primul rand pierderea datelor, apoi ar fi resursele oferite. Gazduirea gratuita nu poate asigura un volum mare de trafic, asta este clar. Iar azi cand pana si un cont de cPanel a devenit mai scump, va dati seama ca scopul acestui tip de gazduire este sa te convinga sa treci la hostingul platit.

La NameBox ai parte de comision recurent! Adica atata timp cat un client deja trimis va sta la ei cu site-urile, primesti comision! Super fain, cum noi de exemplu avem cont de gazduire la aceiasi firma de peste cinci ani, platind cateva sute de euro pe an, ai si tu partea ta! Asadar chiar merita sa faci afilere in domeniul hosting-ului, garantam noi.

Afiliere WebHosting

Afiliere WebHosting Romania