TX6 TV Box 2.4 GHz + 5.8 GHz WiFi – Review

By | August 22, 2019

Ieri am primit un TV Box TX6 pentru Review, asa ca azi putem sa ne exprimam dupa doua zile de utilizare. Desi pachetul a facut destul de mult pe drum, am desfacut TX6 TV Box 2.4 GHz + 5.8 GHz WiFi si fiind gata configurat a trebuit doar sa-l cuplam la TV prin cablul HDMI, sa mergem la setari si sa il conectam la WiFi si a pornit. Interfata cu Android 9.0 este intuitiva, asa ca am reusit rapid sa vedem primele programe romanesti pe un televizor LCD obisnuit. Da, am transformat un televizor simplu intr-un Smart TV, doar conectand-ul prin HDMI la TV Box-ul TX 6.

TX6 TV Box 2.4 GHz + 5.8 GHz WiFi – Review

Avand in vedere ca dispunem de o conexiune la internet pe 5GHz am fost siguri ca vom avea suficienta viteza inclusiv pentru a vedea filme in format 4K. Am fi preferat sa aiba si o conexiune la internet prin cablu coaxial nu doar RJ45 Ethernet, asta pentru a avea sa zicem asa mai multa stabilitate la internet. Oricum a mers ok si prin WiFi, desi aveam suspiciuni ca datorita distantei fata de router o sa avem probleme. Nu a fost asa, datorita antenei externe am avut semnal mult mai bun decat pe smartphone [ Samsung Galaxy S7 ].

UnBoxing TV Box TX6 2.4 GHz + 5.8 GHz WiFi

In pachet am gasit evident TV Box-ul, alimentatorul, telecomanda si un cablu HDMI scurt. Noi oricum aveam unul lung, asa ca nu a contat distanta fata de TV. Telecomanda este una simpla, ai butoanele numerice pentru a selecta canalele, trei butoane pentru Hone, Meniu si Back, trei pentru sunet, +,- si mute si butonul Power. Am vazut si un buton cu un mouse desenat, ma gandesc ca at trebui incercat sa vedem daca se poate folosi cu un mouse cuplat la TV [ ciudat, cum oare sa-l conectezi? – am un mouse WiHi, oare merge? ], sau se foloseste telecomanda ca un mouse? O sa revenim cu mai multe detalii in curand.

TX6 TV Box 2.4 GHz + 5.8 GHz WiFi