Android Q in Romania

By | April 22, 2019

Cand v-am zis eu ca orice telefon destept ti-ai lua – smartphone – tot rau ai sa iesi la final, nu ma credeati. Uite ca acum cand tanjeam si eu dupa Android Q, nu o sa am parte de el pentru ca la categria Samsung Galaxy S nu va primi noul sistem de operare decat cel care are un S10 si S9, eu cu amaratul meu de S7 nu mai am nicio sansa sa merg mai departe. Asa ca vai de mine si de mine cand o sa raman fara baterie, o sa-mi iau iar un telefon de buget, pana in 200 de euro, desi si asta pare cam scump. Nu mai zic de Teo care are un S6, asta e deja un dinozaur in lumea telefoanelor mobile – si cand ma gandesc cat a costat [ 2000 de lei ] deja ma ia cu plans.

Android Q in Romania

Mai fericiti sunt cei care au un Samsung Galaxy A50/ A80 sau un un M20, bine lista e mai lunga, dar cui ii pasa? Mai primesc update-ul si cei cu Nokia, OnePlus, Huawei, Motorola, Xiaomi, Sony si LG. Nu mai pun modele ca sa nu va oftic, o sa vedeti voi ce va asteapta in curand. oare de la ce o veni acest Q, de la IQ? Nimeni nu stie, asa ca nu o sa insist asupra subiectului, ca oricum nu conteaza. Nu stiu cat de fericiti vor fi cei ce vor primi actualizarea, pe mine ma interesa doar Desktop Mode si atat!

Astia de la Android au ajuns la varianta 10, noi avem 7 si 8, deci este evident ca am ramas de caruta desi avem telefoane care au costa o avere. Asa este cand te arunci cu capul inainte si nu mai ai rabdare, peste 20 de ani cine stie ce apare! Deci Android 10 Q este ultima versiune disponibila pentru astia ca mine care in loc de iPhone au ales Samsung, dupa ce avusesem LG si Nokia.

Android Q in Romania

Android Q in Romania