Antene DiGi in strainatate

By | April 30, 2020

In tari precum Germania, Austria sau chiar Italia, antenele Digi sunt la mare cautare, asa se face ca dupa ce a cam scazut aportul celor ce dadeau ilegal programe TV romanesti, parabolele au inceput sa fie iarasi de interes. Daca ai facut rost de un abonament la Digi TV, tot ai nevoie de cineva sa-ti instaleze antena. Asa ca poate e cazul sa lasi aici datele tale de contact, noi o sa avem grija sa ajunga la cat mai multi romani din Uniunea Europeana. Din UK si Olanda, pana in Spania si Franta, noi suntem prezenti acolo unde este si diaspora romaneasca.

Cum instalez o atena Digi in Italia

Sa zicem ca esti plecat din Romania si te-ai stabilit in Italia. In mod evident vrei sa vezi programele romanesti, ai fi vrut sa o faci online, dar nu prea se poate face asta legal. Ce-ti ramane de facut? Un abonament la Digi TV, nu-i asa? Bun, reusesti sa-ti faci abonamentul, ba chiar intri in posesia antenei parabolice, dar cum o instalezi in Italia? simplu de tot – apelezi la un specialist, iar curand vom avea aici si o lista cu acestia, impartiti pe zone si orase din Italia.

Ce posturi TV romanesti poti prinde cu o antena simpla de satelit, fara abonament.  O gramada as zice eu, dar parca tot mai bine e cu abonament, scapi de multe cautari si mai ales ai parte de toate programele, de la stiri la filme si muzica sau sport.

Posturi TV romanesti in Spania

Acum sa vedem ce face un roman din Spania daca vrea sa vada posturile romanesti cu o antena DiGi TV. Daca vrei doar Pro TV sau Antena 1, probabil ca nu merita sa-ti pui o antena de satelit, dar daca vrei toata grila de programe, atunci musai sa iti faci abonament. Apoi daca te pricepi o montezi singur, daca nu cauti un specialist – eu zic ca merita, numai sa nu fie foarte scump! Bafta.