Aplicatii de optimizare pentru telefoanele cu Android

By | September 2, 2019

Cred ca ai observat si tu ca de ceva vreme telefonul tau cu Android se misca mai greu, mai ales daca nu ai avut parte de ultimile UpDate-uri de la Google. Asadar ce poti face? Sa instalezi niste aplicatii pentru optimizare si curatate a telefonului. Sunt gratuite, nu consuma resurse si face telefonul tau cu Android sa se miste mai repede. Cu totii ne-am invatat sa facem poze si sa filmam cu telefonul mobil, dar asta ne micsoreaza considerabil spatiul de stocare, care si asa este pe jumatate ocupat de sistemul de operare.

Aplicatii de optimizare pentru telefoanele cu Android

Cea mai buna aplicatie care iti curatat telefonul cu sistemul de operare Android este de departe Clean Master, fiind folosita de milioane de utilizatori de SmartPhone, ce poate fi descarcata gratuit din Magazinul Google Play. Ce face el pentru tine? In primul rand sterge fisierele nefolositoare, dezinstaleaza aplicatii nefolositoare [ sau pe care nu le-ai folosit niciodata de cand ai cumparat telefonul ], dar cel mai important este faptul ca are si un mic antivirus care te ajuta sa scapi de fiserele care ameninta securitatea telefonului tau!

Avantajele folosirii aplicatiei Clean Master: poate ca cea mai importanta optiune a aplicatiei pentru Android este faptul ca elibereaza memoria RAM de acele procese care fac telefonul sa se miste greu si sunt complet inutile. Un mare avantaj este si faptul ca nu foloseste prea multa energie, deci nu descarca bateria telefonului [ care si asa tine prea putin! ].

Desi nu vad de ce nu ai folosi aplicatia recomandata mai sus, poti alege si o alta: CCleaner – o alta aplicatie pentru Android care face cam acelasi lucru: curata telefonul de fisierele inutile. La fiecare actualizare de sistem pe telefon sunt incarcate si fisiere care fac asta, doar ca la o noua actualizare cele vechi raman pe telefon, incarcand memoria sa inutil. Asadar ar fi bine sa scapi de ele folosind CCleaner. Iar ca sa fie mai ok, vca mai prezentam o aplicatie care face acelasi lucru si este bineinteles gratuita: SD Maid. In speranta ca v-am fost de ajutor, asteptam sa ne spuneti pe FaceBook ce aplicatie folositi pentru a va curata si proteja telefonul mobil.

optimizare telefoane cu Android

Aplicații de optimizare pentru telefoanele cu Android