Samsung Galaxy Tab S4 Review

By | September 2, 2019

Ma bate gandul sa imi iau din nou tableta, desi primele doua experiente nu au fost tocmai placute. Prima mea tableta nici nu stiu ce model era, am primit-o cadou la cumpararea unul laptop nou, a doua am primit-o cadou de la Anamaria, de ziua mea. Prima era noua, a doua era o vechitura Allview. Tableta luata de la MediaGalaxy s-a stricat din prima zi, m-a costat reparartia gratuita cat tableta, asa ca am dat-o la nepoti. DA, nu e vina vanzatorului ca tu iei o tableta naspa, ca sa nu dai bani pe una ca lumea.

Samsung Galaxy Tab S4 Review

Am pus ochii pe o tableta Samsung Galaxy Tab S4 Review, dar pare la fel de scumpa ca laptopul meu, ceea ce ma cam pune in situatia de a regandi strategiile de viitor. Nu faptul ca e scumpa ma supara ci performantele ei. Desi are un acumulator de peste 7000mAh, care garanteaza 16 ore de functionare, e cam grea si are doar 4 GB de memorie RAM. La pretul de 600 USD ma asteptam la ceva mai bun. DA, are design fain, are acel stylus care lumea spune ca face toti banii, dar totusi parca e prea putin la banii astia [ cred ca nu mai sunt eu la curent cu ce e ok si ce nu in lumea IT ].

De ce vreau sa imi iau o tableta Samsung Galaxy Tab S4

Pai in primul rand pentru ca am decis sa mergem mai des in concediu, stiu ca o sa-mi iau laptopul cu mine, probabil ca si Teo o sa faca la fel, dar este clar ca nu o sa stau pe plaja cu el, asa ca am nevoie de tableta. Avand in vedere ca este prevazuta sa lcureze in DeX Mode, adica se poate transforma cu un mouse si o tastatura in laptop, a castigat deja teren in fata altor tablete. Dar .. pentru ca este si un dar desigur, oricat de mult si-au dorit astia de la Samsung sa se apropie de iPad, nu rasare deloc.

Da, am avantajul de a o face compatiblila cu telefonul meu Samsung Galaxy, ceea ce este un plus. Faptul ca este dotata cu S Pen nu ma ajuta, nu am folosit niciodata si la desen sunt zero barat, deci ma indoiesc ca o sa fac altceva decat sa-l car dupa mine degeaba. Pe de alta parte orice tableta mai ieftina deja ma face sa renunt la ideea de a cumpara inca un gadget nefolositor in casa. Mai am o chestie care ma tine pe loc: vine cu Android 8.0, iar astia se lauda cu varianta 10, asadar o sa am parte sau nu de UpGrade? Am deja experienta negativa cu doua telefoane, unul abandonat la Android 7 si unul pe versiunea 8.

Avantaje si dezavantaje Samsung Galaxy Tab S4

Sa incep cu cele doua dezavantaje: pret mare si greutate peste medie. Cam asta ar fi tot in opinia mea. La avantaje ce sa zic? Ca se poate cupla cu un mouse, o tastatura sau/si cu un ecran adevarat? Asa ajung iar la prima categorie, dezavantaje: tastatura este atat de incomoda, incat ma gandesc daca asta te ajuta sau mai mult te incurca. Bateria desi merge pe incarcare rapida, are nevoie de peste 3 ore ca sa fie full. Nu e mult pentru o tableta cu acumulator asa de mare, dar suficient de mult ca sa te plictisesti asteptand. Nu stiu daca tastatura intra in pret, banuiesc ca NU, ceea ce este destul de rau, costand in jur de 150 de $. Asadar poate e cazul sa mai astept, ceva mai bun, mai usor si mai subtire.

Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4 Review ITzone