Bitcoin isi revine spectaculos

By | June 22, 2019

Se spunea ca cei care au investit in Bitcoin au pierdut, iata ca in trei luni acesta a crescut de la patru mii la peste zece mii de dolari. Cred ca cel mai fericit este prietenul meu Dragos Schiopu, care a mers mereu pe ideea ca cei ce investesc in criptomonede vor castiga pana la urma. Deci cei care au cumparat BTC cand era la 3.000 de dolari acum au un profit de peste 7.000 de USD pentru un singur Bitcoin! Nu este chiar rau as zice eu! Sa speram ca nu ureaza iar o cadere care sa zguduie buzunarele noilor investotori!

Bitcoin isi revine spectaculos – un BTC = 10.700 USD

In mod cert inca nu s-a atins din nou maximul istoric din 2018, cand toti credeau ca un BTC va creste pana la cer, dar la jumatatea valorii sale maxime a ajuns deja. Multi experti zic ca e momentul in care merita sa cumperi Bitcoin, poate ca asa este si nu mai trebuie asteptat pana pretul se va stabiliza. Oricum criptomonedele sunt un risc pentru cei ce le cumpara, dar la fel de evident este si faptul ca pot oferi castiguri colosale. O investitie de 10.000 de dolari ar fi adus de trei ori suma in buzunarul celor ce au cumparat la momentul potrivit.

Asa cum am promis inca de acum doi ani, noi nu vrem sa influentam in niciun fel dorinta de a cumpara sau vinde BTC, asa ca nu vom face decat sa ne exprimam propriile pareri, vom publica stiri si vom incerca sa fim echidistanti.

1 BTC = 10.700 USD

Bitcoin isi revine spectaculos – un BTC = 10.700 USD