Schimbare versiune PHP din cPanel

By | May 9, 2019

Cu varsta esti mereu reticent la a invata chestii care par a fi complicate si pe care nu le stapanesti prea bine, cum ar fi schimbarea versiunii de PHP din cPanel la hosting. De ce se tem cei mai in varsta sa faca anumite actiuni pe care nu le stapanesc 100%? Pentru ca nu mai sunt la varsta la care intai faci si pe urma te miri ce a iesit. Pe de alta parte citesti, te informezi si faci. Daca nu iese asta este, o iei de la zero, si ai inteles ca acel lucru nu0l mai faci ca nu te pricepi. Dar schimbarea versiunii de PHP din cPanel se face chiar usor, un click si gata!

Schimbare versiune PHP din cPanel

Deci cum versiunea de PHP din cPanel, cand este cazul sau cand vrei? Pai daca primesti un mesaj ca versiunea ta de PHP este cam veche, intri in cPanel la MultiPHP Manager si bifezi site-urile la care vrei sa modifici versiunea, dai OK si gata. Dureaza o secunda, nu mai mult! Asadar am mai rezolvat o problema, desi initial cerusem ajutorul celor de la firma de hosting, pana la urma a trebuit sa ma descurc singur si de acum in colo o sa stiu ca se poate face si mai stiu ca nu dauneaza cu nimic site-ului.

O sa venim si cu alte tutoriale in diverse domenii conexe IT-ului si programarii, in special in sprijinul webmasterilor incepatori. Cu totii am fost la inceput de drum si ne-ar fi prins bine anumite tutoriale ca sa nu mai pierdem timp pretios si sa ne facem site-urile mai bune si mai sigure.

Schimbare versiune PHP din cPanel

Schimbare versiune PHP din cPanel